• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Inotrans 2018 már másodszor hódítottuk meg Berlint

Inotrans 2018 már másodszor hódítottuk meg Berlint

Már második alkalommal vettünk részt az Inntotrans nemzetközi vasútijármű- és közlekedéstechnikai kiállításon Berlinben. Készült egy videó riport az Innotranson Anatolij Junitszkíjjal melyből idézek pár mondatot.

Ma Anatolij E. Junitszkij van itt velem, a SkyWay alapítója, a technológia atyja, a “Húrtechnológiák” Zrt főkonstruktőre, aki nálam sokkal jobban tudja, azt hogy hol is vagyunk és miért.

Jó napot Anatolij Eduardovics!

Berlin. Már másodszor vesszük be Berlint, éppen az Innotrans 2018 kiállításon vagyunk. A világ minden tájáról itt kerülnek bemutatásra a közlekedési ágazat legújabb vívmányai. Végigjártam a többi kiállítási standot is és nagyon sokan ugyanazt mutatják be amit 2 éve. A járműveket egy erre alkalmas autóval hoztuk és amikor a fuvarozónk meghozta, még minden le volt fedve. Egy nekünk dolgozó német cég szállította le őket nekünk és így aposztrofálták amit láttak: “A beloruszok valami rakétát hoztak!”

Emberek jöttek ide hozzánk a standra, hogy mutassuk már meg a rakétánkat nekik! A rakéta egyáltalán nem hatékony szállítási eszköz, ezért ez nem helyes hasonlat a mi esetünkben. A nagy sebességű uniljotot mutatjuk be, amely képes az 500 km/órás sebesség elérésére is. Ez egy különleges és nagyon nem mindennapi jármű, amelyhez nincs hasonló a világon. Ha az elektromos energiát üzemanyag egyenértékre számítjuk át, akkor a 6 személyes nagy sebességű jármű 100 km-en 8 liter üzemanyagot fogyaszt mindössze.

Ez annyi mint amit egy mai átlagos gépkocsi fogyaszt 100 km/óra sebességnél.

De a sebesség növelésével a légellenállás leküzdéséhez szükséges teljesítmény a sebesség köbével arányosan növekszik. Ezért ha a 100 km/órás sebességet 500 km/órára növeljük, akkor a légellenállás leküzdéséhez 5 a köbön, azaz 125-ször nagyobb teljesítmény szükséges. Ezért aztán egyáltalán nem olyan könnyű nagy sebességet elérni, mint amennyire az elsőre látszik. Ez egy elektro-mobil, a Bugattihoz hasonlíthatjuk, mert még ahhoz tűnik a leginkább hasonlónak. A kétszemélyes Bugatti Veyron 3 millió euróért vehető meg, a mi járművünk a sorozatgyártásba kerülése után még 100 ezer dollárba sem fog kerülni. A juniljot tehát mindössze olyan árkategóriába esik majd mint egy személygépkocsi, mint például egy jobb terepjáró.

Szeretnénk megtudni mi a kiállításon való részvétel célja.

A videóban látható.

Innotrans 2018 интервью с Анатолием Юницким from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően egyre több ország érdeklődik a Sky Way húrvasút iránt. Nem csak mondjuk, hogy folyamatosan fejlődik ennek utána lehet nézni a Sky Way hivatalos weboldalán is.
Minden információt meg lehet találni a cégről a technológiáról. Valamint a hírek menüpont alatt a legfrissebb tevékenységünkről.

Nem kis büszkeséggel tölt el, hogy támogatója, társtulajdonosa vagyok ennek a környezetbarát, olcsó, biztonságos közlekedési rendszernek.

Csak egyet tudok javasolni mindenkinek! Tájékozódjon a projektről olvassa el a legfrissebb híreket, történéseket és hozzon egy jó döntést amivel megváltoztatja a saját és a családja jövőjét!

Támogasd a Sky Way projektet és kapj osztalékot a cég nyereségéből életed végéig! Mivel örökölhető a most megvásárolt résztulajdonod, így a gyermeked, unokád is részese lehet!

Egy ingyenes regisztrációval vegyél részt a projektben és ismerd meg minden részletét, válassz a Sky Way által kínált csomagokból !

Aki támogatja a Sky Way projektet az mindenképpen jól fog járni előbb utóbb. Soha többé nem lesznek anyagi gondjai de még az unokáinak sem! Mivel minden nyereségből osztalékot fizet a Sky Way és örökölhető a most megszerzett tulajdonhányad.

Amennyiben téged ez érdekel, akkor a többi, részletes információért keress meg most elérhetőségeim valamelyikén, hívj fel, írj rám, írj e-mailt, hívj messengeren és segítek neked ebben.

További információért iratkozz fel az információs csatornámra!

Üdvözlettel
Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642
Facebook profil>>>
Messenger

Köszönöm, hogy megosztottad!
70
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg