• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ha szoktál közvetlenül a cég számlájára utalni, akkor tapasztalni fogod, hogy a banki utalást ideiglenesen kivették a fizetési lehetőségek közül.

Ha szoktál közvetlenül a cég számlájára utalni, akkor tapasztalni fogod, hogy a banki utalást ideiglenesen kivették a fizetési lehetőségek közül. Helyette az AdvCash-t ajánlják. Itt ingyenes a regisztráció és a számla fenntartás is. Könnyen, gyorsan lehet rá pénzt utalni, ill. onnan kivenni. Akiknek nem működik a kártyás fizetés, az AdvCash a megoldás. Én is használom és nagyon jók a tapasztalataim.

Itt tudsz szálát nyitni!

Itt találsz számlanyitási segédletet.

Egy jó hír az EcoTechnoParkból

A SkyWay megkezdi az engedélyeztetés befejező fázisát

2016 december elején a SkyWay Technologies Co. és az NTC NII GET (Oroszország, Moszkva) együttműködési megállapodást kötöttek a minősítés végrehajtásának elvégzéséről.

Az NTC NII GET vezérigazgatója, műszaki igazgatója és tudományos igazgatója látogatást tettek a SkyWay Technologies Co. projekt cég irodájában, ahol szerződést írtak alá a SkyWay gördülőállomány minősítési bevizsgálásainak megszervezéséről és az önkéntes tanúsítás elvégzéséről.

Az NTC NII GET cég az egyedüli Oroszországban és az Eurázsiai Gazdasági Unió vámuniójában, mely akkreditációval rendelkezik a városi villamos közlekedés minősítésében.

Az NTC NII GET fő feladatai közé tartozik

 • az iparág vállalatainak minősítése,
 • a műszaki szemlék végrehajtása módszereinek és mechanizmusának elemzése és megalkotása,
 • az új járműtípusok vizsgálatának megszervezése és végrehajtása, mint amilyenek a SkyWay járművek.

Tulajdonképpen a SkyWay új szállítási irányt nyit, melynek nincs párja a világon.

Mivel még nincs gyakorlata az ilyen szállítási rendszer minősítésének, meg kell állapítani, hogy milyen hagyományos szállítási formához hasonlít leginkább.

A műszaki szakértői vizsgálat során a szakemberek arra véleményre jutottak, hogy a SkyWay járművek leginkább a modern villamoshoz, más néven a közúti gyorsvasúthoz hasonlítanak leginkább. Ebből következik, hogy a SkyWay minősítésének műszaki feltételei az Eurázsiai Gazdasági Unió vámuniójának leendő előírásai alapján lesznek kidolgozva, mely „A közúti gyorsvasút biztonságáról” megnevezést viseli.

Ez a szabályzat a tervezési fázisban van. A későbbiekben lehetőség lesz arra, hogy kiegészítsék a műszaki előírást a húrszállítással, mint az egyik közúti gyorsvasúti változattal. A műszaki előírások egy olyan okmány, melyet a Minisztertanács hagy jóvá és törvényerejű.

A Skyway gördülőállományának minősítése folyamán különböző éghajlati viszonyok között fognak vizsgálatokat végrehajtani.

Meghatározásra kerülnek

 • a külső és belső zajszint,
 • a dinamikus-vontatási és fékezési jellemzők,
 • az elektromos biztonság,
 • a tűzbiztonság,
 • a mozgás egyenletessége,
 • a szerkezeti biztonság,
 • a vezérlőrendszer,
 • a kocsiszekrény tartóssága statikus és dinamikus üzemben és még sok más.

A tesztelések befejeztével a SkyWay Technologies Co. megkapja szükséges műbizonylatokat.

A dokumentáció elkészítésének és a tesztelési munkálatok befejezésének kitűzött időpontja 2017 tavasza.

 

A lefordított híreket továbbra is megtaláljátok a https://skyway.hariantal.eu/kategoria/legfrissebb-skyway-hirek/ oldalon

Köszönöm, hogy megosztottad!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

 • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg