• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

FRISS VIDEO HÍREK !

2016.07.08. 18:33

FRISS VIDEO HÍREK !

– Új egyösszegű 250, 400, 1000, 1800 as csomagok váltak elérhetővé a bónuszszámláról, a share számlánál kb 30-60%-kal jobb diszkonttal !
– Az Eko Techno Park közeli Magilov város lakói július 2.-n felvonulást rendeztek a város központi lángjánál evvel biztosítva támogatásukról a SkyWay-t! Sok helyi befektető így adott hangot az örömteli fejlődésnek amit a park épülése láttán éreznek! A helyi Tv is tudósított róla!
– Szentpéterváron húlius 3.-án helyi információs rendezvény zajlott a SkyWay bemutatása és új befektetők meghívása érdekében Szergej Szibirjakov előadásával.Beszélt a SkyWAy friss híreiről ls a jövöjéről.
– videoriport Rod Hook látogatásról a SkyWay műhelyeiben : elmondja, hogy másodszor már mérnökökkel tért vissza akiket lenyűgözött az cég szakmai felkészültsége és meggyőződtek a technológia működőképességéről és teljesen bizonyosak abban, hogy ez a technológia Ausztráliának nagy hasznára lesz.
-Július 6.-án együttműködési megállapodást írt alá a Szlovák Műszaki Egyetem és a SkyWay cégcsoport .Erről bővebben a következő hírekben adunk bővebb tudósítást

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg