• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Fontos, hogy tudd: Az osztalékot nyereségből fizetik ki

A SkyWay befektetői osztalékot keresnek a befektetéseikből. Ahhoz, hogy megértsd, honnan származik az osztalék, rá kell jönnöd, mik azok.

Az osztalék a cég társtulajdonosai között szétosztott nyereség részét képezi. Ezért az osztalékfizetéshez a cégnek stabil és lehetőség szerint nagy nyereségre van szüksége. Hadd emlékeztessünk arra, hogy a legegyszerűbb profit formula így néz ki:Nyereség = jövedelem – veszteségek

Kiderül, hogy a zsinórszállítási projekt kezd osztalékot hozni, nagy bevételekre van szüksége. Néhány cég, amely részt vesz a vonós közlekedés fejlesztésében, ma már jövedelmet termel. A fehérorosz SW Plant cég például magánvállalkozóként nagy választékban végez fémmunkálatokat.

Az osztalékhoz hasonló bevételek azonban egyelőre nem elegendőek, mert magasabbak a cég kiadásai. Milliós költséget igényel a UST Inc. tesztközpont fejlesztése és építése Sharjahban. Jelenleg e költségek nagy részét projektbefektetők fedezik.

A közeljövőben a kereskedelmi projektek lesznek a fő bevételi források, amelyek lehetővé teszik a projekt önfinanszírozását és osztalékfizetését. Anatolij Unitsky húrszállítás feltalálójának nyilatkozata szerint tavaly írták alá a szerződéseket az első négy lakcímprojektre.

Néhány projekt már túl van a projekt előtti kutatás szakaszán, de a tervezési szakasz számukra még nem kezdődött el.

Így az osztalékfizetés elválaszthatatlan a kereskedelmi projektek jövedelmétől. Ez az első olyan projektek, amelyek lehetővé teszik, hogy az osztalékfizetés maximálisan közel legyen a húrtechnológia befektetőinek.

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg