• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Anatolij Junickijt a szlovák Nemzetközi Békedíjjal tüntették ki

Anatolij Junickijt a szlovák Nemzetközi Békedíjjal tüntették ki

Pozsonyban ma ünnepélyes átadásra került a szlovák Nemzetközi Békedíj. Ezt a díjat a „Gazdasági Club” informális fórum hozta létre. A díj nyertesei olyan emberek, akik jelentős mértékben hozzájárultak a békéhez, az életkörülmények javításához, a biztonság biztosításához nem erőszakos módszerekkel, és hozzájárultak a civilizáció – az emberi társadalom, egyes nemzetek és bárhol a világon országok teljeskörű

A díjátadás már 2015 óta létezik és a díjazottjai közé tartozik például José Ángel Gurria, a világ egyik legjelentősebb közgazdásza, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) főtitkára. Az ünnepélyes átadón jelen voltak olyan személyek, akik részt vesznek az informális fórum munkájában, többek közt Szlovákia Védelmi minisztere, az Orosz Föderáció és Kína nagykövetei, vállalkozók, tudósok, politikusok.

Az átadási ünnepség alkalmából Anatolij Junickij, a Húrtechnológiák Zrt. főkonstruktőre a magasrangú vendégeknek a szárazföldi közlekedés és az űrhajózás általa elképzelt fejlesztéséről beszélt. Rámutatott arra, hogy az emberiségnek alapvetően új, kreatív megoldásokra van szüksége:
„Bátran kell gondolkoznunk, olyan megoldásokat kell alkalmaznunk, amik tegnap még lehetetlennek tűntek.

Amennyiben a Földünk megmentése érdekében ki kell dolgozzuk a belsőégésű motorokkal üzemelő gépjárművek alternatíváját, akkor ezt most kell megtenni. A jövő emberisége számára az ipart, ha ki kell vinni a földkörüli űrbe, akkor ennek kidolgozását minél előbb meg kell kezdeni.”

Kiváló partnert talált magának a SkyWay.

Hogy ha neked is bizalomra ad okot a SkyWay eddigi teljesítménye, valamint hogy milyen vállalatot választott magának partnernek, akkor keress meg elérhetőségeim valamelyikén és segítek hogy társtulajdonos lehess egy ekkora vállalatban, ahogy én is.

Továbbra is csak a következőket tudom mindenkinek javasolni:

“Építsd a SkyWay-t, mentsd meg a bolygót!” …és legyél tulajdonos mint én!

Emlékeztetek mindenkit, hogy a diszkont váltás időpontja 2018.12.12 – 21 óra 59 perc!!

Köszönöm, hogy megosztottad!
35
Shares

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg