• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Amerikában könyv jelent meg SkyWay-es borítóval

Az orosz oldal linkje: https://vk.com/skyway_official?w=wall-88376234_32479

Amerikában könyv jelent meg SkyWay-es borítóval.

Ahogy közeledik a az EcoTechno Park átadásának első üteme, úgy nő lavinaszerűen az érdeklődés a SkyWay húrvasút iránt.
Mi napra készen tájékoztatjuk önöket a világsajtóban megjelenő – megítélésünk szerint – legjelentősebb sajtó hírekről, tudományos és ismeretterjesztő cikkekről, a teljesség igénye nélkül. De figyelmen kívül hagyni ezt a cikket sehogyan sem tudtuk.

A cikk szerzője – a partnereink számára már ismert Mihail Alekszandrovics Orlov professzor, a műszaki tudományok doktora két szakágban (számítástechnika és automatizált tervezési rendszerek) is, valamint a Modern TRIZ Academy társmegalapítója és tudományos vezetője. M. Orlov több, mint 220 tudományos mű szerzője és társszerzője, amelyek között 12 tankönyv és monográfia is található, valamint 50-en felül van a személyes találmáníainak a száma (szerzői tanúsítványok és szabadalmak). Több, mint 200 a megrendelői számára létrehozott találmányainak a száma, foglalkozik elméleti fejlesztéssel, vezeti a termékek és technológiák fejlesztését, szervezi a Modern TRIZ Academy globális együttműködését és elterjesztését.

Amerikában könyv jelent meg SkyWay-es borítóval

2016. júliusában New Yorkban jelent meg M. A. Orlov 534. oldalas könyve angol nyelven „ABC-TRIZ” (TRIZ ABC) címmel, ahol a szerző részletesen taglalja a húrvasút megalkotója A. E. Junyickij projektjeinek kreatív tartalmát és indokolását a TRIZ szemszögéből, valamint érinti a SkyWay-fejlesztés történelmét is, amely projekt sok év a nehéz körülményekkel való küzdelem után, végre kísérleti kiviteli fázisba került a Belorusz Köztársaságban.

A csatolt képen látható, hogy a könyv külön fejezetben foglalkozik a Planetáris járművel, valamint a SkyWay megalkotójának a neve együtt van említve olyan ikonikus gondolkodók, feltalalók és vállalkozók neveivel, mint Verner von Siemens, Konstantin Ciolkovszkij, Steve Jobbs, Richard Branson, és mások.

Amerikában könyv jelent meg SkyWay-es borítóval

Természetesen, e hír nem tűzheti ki célul a „kétszeres” tudományok doktora tudós tudományos művének részletes elemzését. Azok számára, akiket érdekel a SkyWay valamint a TRIZ illetve beszél angolul, közölhetjük, hogy a hír megírása időpontjában 119$-os áron az „Amazon”-on még elérhető volt 4 példánya a könyvnek .

Akik ismerik az orosz nyelvet, azoknak azt tanácsoljuk, hogy várjanak 2016. végéig. Ekkorra van betervezve egy hasonló tartalmú könyv kiadása Oroszországban (M. A. Orlov eddigi öt az utóbbi 10 évben orosz nyelven megjelent kötetei közül háromnak egy összevont kiadása ).
Tájékoztatásként: TRIZ (a „feltalálói feladatok megoldása” orosz rövidítése) – olyan szakterület, amely műszaki rendszerek fejlesztési mechanizmusával valamint a feltalálói feladatok megoldásával foglalkozik. A TRIZ – a feltalálás valamint a tudomány és technika fejlesztési törvényszerűségének az összevont tapasztalatát jelenti.

A JÓLÉT nem kötelező, csak KÉNYELMESEBB!
Sokan küzdünk manapság ANYAGI GONDOKKAL…..
Néha gond a számlák befizetése….Nálad is így van?
Ezért a JELENBEN kell MEGALAPOZNUNK a jövőnket,
gondolva önmagunkra és a családunkra!

Hidd el, csak MAGADRA SZÁMÍTHATSZ!
Szeretettel kínálom fel a “Sky Way Capital” cég KISBEFEKTETŐI
PROGRAMJÁT, amellyel egészen kicsi havi részletekkel is már el tudsz indulni.
Cserébe Anyagi Biztonságot, sőt Jólétet kapsz egy életre…..
Csatlakozz, és tartozz Te is 1 – 2 év múlva a VAGYONOS emberek
csoportjába!

Amennyiben több információra van szükséged iratkozz fel információs hírlevelemre!

hirlevelpage-00

További kérdéseiddel keress elérhetőségeimen!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Amerikában könyv jelent meg SkyWay-es borítóval

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg