• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk

MÁR AZ ELSŐ TESZTKÖREIT RÓJA A UNIBIKE!!!!!

Elkészült a könnyű városi húrvasút pálya szakasza, így élesben is elkezdődött a UniBike terepi tesztelése!

A SkyWay projekt túl van a legnehezebb első 3 évén, amikor még „csak” az álmok és a jobb jövőbe vetett hite vezette mind a több mint 80 ezer befektetőjét, részvényesét és támogatóját!

A jobb élhetőbb közös jövőnkbe vetett hitünk, Junickij főkonstruktőr 40 éves kiállása, józan esze, töretlen eltökéltsége, a csapata fegyelmezett tervezése, szervezése és végrehajtása, valamint a mi népes és lelkes csapatunk független bizalma, anyagi támogatása a valóságban is megteremtette az ökológiailag tiszta, balesetmentes, villámgyors, városi közlekedés új korszakát!

Minden megváltozott! Mától a legszkeptikusabbak, a leghitetlenebbek is megkapták a hiányzó bizonyosságukat!

Nincs mire várni többé!

Nem lopták el a pénzt, nem fektették hülyeségbe és elkerülhetetlen a józanész és az okos teremtés valamint a becsületes gazdálkodás diadala az emberi szkepticizmus és bizalmatlanság felett! A „VAN KIVÉTEL” BIZONYÍTÉKA!

Aktuális SkyWay hírek, információk

A SkyWay elpusztíthatatlanul, letagadhatatlanul, kézzelfoghatóan már a valóságban is létezik és megteremti a környezetpusztító és évi 1,5 millió halálos és 15 millió tartósan megnyomorodott embernyi áldozatot szedő autózási korszak után következő tiszta, gyors, olcsó és balesetmenetes közlekedési és szállítási érát! Ez az igazi ajándék az új nemzedéknek!

Bízz és tegyél a közös jobb jövőnkért te is, hogy egyre gyorsabban jöhessen el!

Soha ne értékeld le bármily kis hozzájárulásod is egy építő tervhez, egy szebb, élettelibb, örömtelibb és gazdagabb közös jövőhöz! A világban minden fejlődést mindig egy maroknyi, jó szándékú és elkötelezett ember kezdett el egy kiemelkedő egyéniség vezetésével. Neked is eljött ez a lehetőség!

Te se add alább, minthogy így hagyj nyomot a világban és ha visszanézel az utolsó pillanatodban, ez az érdemes tetted kitörölhetetlenül és megnyugtatóan ott ragyogjon az emlékeidben:

„Én ott voltam, és segítettem a SkyWay megszületésében!”

És addig is, ahányszor az életedben beszállsz majd egy SkyWay szerelvény(ed)be, annyiszor lesz büszkeség és öröm a számodra a mindennapokban!

Ez az a közeledéstörténeti pillanat, ami csak az első Ford T-modell elindulásához, vagy az első Boeing felszállásához fogható! Így indult el pár napja a SkyWay húrvasút első UniBike modulja (2016) és ahogy ma a levelezés elenyésző más elektronikus kommunikációkhoz képest, 2058-ra éppúgy csak anakronizmus marad a városi dugók emléke és az 500km/órás tempóhoz képest lassú mai vasúti és közúti közlekedés!

Bővebben: https://youtu.be/bX9QX_ZWlZA

Aktuális SkyWay hírek, információk

Lezárult egy nagyon fontos UniBike és UniBus prototípus fejlesztési és demonstrációs fázis, valamint elkezdődött az első húrvasút kísérleti pályaszakaszon zajló tesztelési folyamat! És épül a második és a harmadik pálya is!

Már igazán nem sok idő maradt hátra!

A 4 tervezettből 3 sikeres év már mögöttünk van!

Aktuális SkyWay hírek, információk

A projekt fejlődésével folyamatosan zárulnak le a korábbi lehetőségek és rohamosan változnak a diszkontok! Az 1:1500-as kezdetihez képest ma már csak 1:250-es diszkonttal lehet SkyWay részvényhez jutni. Ez a folyamat a készültségi szint előrehaladtával jelentősen felgyorsul! Már most megjelennek az első SkyWaybe befektetni vágyó, komolyabb nagybefektetők és számukra a prototípuspark megépüléséhez még szükséges összegek nem jelentenek majd gondot…

Az idő fontos tényező.     Ne késlekedj!        Egyszerre gazdagodj és légy részese egy jobb világ teremtésének!

Azonkívül mit fogsz válaszolni a felserdülő unokádnak, amikor majd megkérdezi:
„Papa/mama te miért nem vettél SkyWay részvényt, amikor még 1:500-ban adták? Ma pont a 10 000-szeresét érné!”

És őt nem fogja kielégíteni az a válasz:„Tudod kisfiam, épp az Üvegtigris 3-at néztem.”

Tudj meg többet a projektről, vidd hírét másoknak is! Támogasd nap mint nap élő szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője lehess a mielőbbi, a mai hanyatló civilizációnkat egy építő irányba formáló sikerének!

Aktuális SkyWay hírek, információk

Nézd meg és oszd meg az egyre növekvő számú magyar nyelvű videókat is, mert egy kép többet ér 100 szónál! Hát még tucatnyi videó!

Az elkövetkező éveid így nem lesznek összemérhetőek a korábbiakkal!

Kövesd a jelenben formálódó jobb jövőd a saját szemeiddel, figyeld hétről-hétre hogy halad ez a világraszóló projekt! Minden a munkádhoz szükséges már lefordított magyar nyelvű és egyéb szükséges segédanyagot is megtalálsz a regisztráció után! Tegyél időben magadért és családodért Te is!

Légy aktív résztvevője a SkyWay támogatói és részvényesi csapatának!

A hetente szerdánként és vasárnaponként 20 órakor megtartott on-line webináriumokon ide kattintva tudsz könnyedén részt venni:

Hívd meg az ismerőseidet! Add tovább a jó híreket, hogy örömmel tölthesse el másokat is! Nyílt – és a személyes kapcsolatokra is lehetőséget biztosító – off-line előadások is várnak! Jelentkezni rájuk a regisztráció után tudsz:

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, akkor kövesd figyelemmel a teremtését és előbb tudj meg többet erről a világ közlekedését alapjaiban megváltoztató startup projektről! Ezért hallgasd az on-line webináriumokat, nézd meg a videókat is!
Ha azt kerested mindig is, hogy mi az a nagyobb dolog, amiért érdemes lenne tenned is, hát megtaláltad!

Amennyiben kérdéseid vannak keress meg és válaszolok rá!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

LÉGY AKTÍV TEREMTŐJE A SAJÁT ÉS A KÖZÖS JOBB ÉS ÉLHETŐBB JÖVŐNKNEK!

ÉPÍTSD A SKYWAYT MENTSD MEG A BOLYGÓT !

Aktuális SkyWay hírek, információk

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg