• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A svájci üzlet segíti a SkyWayt Indiában

A svájci üzlet segíti a SkyWayt Indiában

Már közzé tettük a korábbi híradásainkban, hogy 2017. április 26-28.-a között Himacsal-Prades állam városfejlesztési miniszterével Szudhir Sharma úrral az élén, Dharmszala ,India városi önkormányzatának delegációja látogatta meg a “Húrtechnológiák” Zrt-t, amelyről az ott készített interjút is bemutattuk már.

Az információs szolgálatunk munkatársai számára is nagyon érdekes volt a svájci üzleti képviselők Indiával való együttműködésének perspektíváiról szóló véleményeket megismerni, hiszen éppen ezen az országon keresztül vezetett a világszinten legnagyobb gazdasági növekedést mutató országgal történő üzletfejlesztés útja.

A társaságunk vendégei között ugyancsak ott voltak a látogatás szervezői és volt szerencsénk interjút készíteni Dorothea Dzegerrel a svájci Castor Consulting AG tanácsadó társaság vezérigazgatójával. Alább a videot és a beszélgetés leiratát ajánljuk a figyelmükbe:

A svájci üzlet segíti a SkyWayt Indiában

A svájci üzlet segíti a SkyWayt Indiában részlet a beszélgetésből.

– Üdvözlöm Dorothea! Örülök, hogy újra találkozhatunk Önnel Belarussziában. Kérem mutatkozzon be azon nézőinknek, akik még nem ismerik Önt.

– Részemről is nagyon kellemes ez a találkozás. Nagyon örülök, hogy itt lehetek a decemberi első látogatásom után, amikor is a unibikeot már működés közben nézhettük meg. Dorothea Dzheger a nevem. Svájcból érkeztem. A sors szeszélyéből úgy egy évvel ezelőtt, véletlenül egy Facebook oldalon láttam meg egy videót egy mozgó unibusról.

Azt mondtam magamnak: “Ezt meg kell nézni és meg kell vizsgálni. Ez a jövő közlekedése.” Egyszerűen lángra kaptam attól szikrától amit feltaláló zsenialitása beleálmodott. Elkezdtem megvizsgálni ezt technológiát és hamarosan megtudtam, hogy a SkyWay Társaság Belarussziában található. Kirillel vettem fel a kapcsolatot és minden evvel kezdődött.

Megmutattam ezt a videót az üzleti kollégámnak Radzsvinder Szinghnek és azt mondtam neki, hogy India hatalmas potenciált jelenthet ezen technológia bevezetésében. Egyetértett velem és megosztotta ezt a gondolatot a vele jó ismeretségben lévő Himacsal-Prades állam kormányzata miniszterével. Így kezdődött minden. Múlt év szeptemberében Kirill megszervezett számunkra egy találkozót Anatolij Junitszkijjel az Önök moszkvai irodájában. Elkezdtünk ezen dolgozni és most itt vagyunk Dharmszala város delegációjával. És nem is sok idő telt el azóta.

– Kirill Badulinra gondolt?

-Igen.

– SkyWay részlegének vezetőjére?

– Igen, pontosan. Ő volt az első akivel kapcsolatba kerültünk. És minden nagyon gyorsan zajlott le, ahogy az Önök nagy sebességű városok közti közlekedése is működik. Beletettük a lelkünket a munkába, hogy előmozdítsuk ennek projektnek az indiai elősegítését.

És ahogy már a nézőinknek és elmondta, nem csak egy államban folytattuk ezt a munkát. Ezen ország más városait és régióit is meglátogattuk, aminek eredménye, hogy egészen közeli már egy csodálatos TechnoPark létrehozása Dzsarkhandban, ahol össze tudtuk ismertetni Önöket más felelős személyekkel és a szükséges helyi partnerekkel is.

– Köszönöm. Azt, mondta, hogy elsőként akkor érintette meg a SkyWay technológiája, amikor a Facebook oldalon meglátta a unibusos videót.

– Igen ez így igaz.

– És most mit érzett amikor a saját szemeivel is meglátta az EkoTechnoParkban az unibuszt?

– Azt kell mondjam, hogy eltérően azoktól a képektől, amiket korábban láttam, ez már nem csak egy koncepció modellje. Ez már a valóság, amely hamarosan széles körű bevezetésre és felhasználásra kerül. . És ezt én már korábban is tudtam, hogy így lesz. Különféle technológiák és ötletek sokféle koncepcionális modelljeit lehet látni.

A mi Castor Consulting AG társaságunk Svájcban szállítási rendszerek bevezetéseinek előmozdítására, támogatására specializálódott. Van egy bizonyos tudáscsomagunk ezen a területen. És én megértettem, hogy ez egy valódi működőképes technológia. Ez valójában valami olyan, ami radikálisan elkülönül minden mástól, ami csak létezik a piacon.

Még azt is elképzeltem, hogy ez egyfajta szórakozás is lehet a jövőben. Az emberek azt fogják mondani: ” Na gyerünk, menjünk egyet a SkyWayjel!” Nem azért, hogy elutazzanak valahova, hanem csak úgy a szórakozás, a jó időtöltés kedvéért. Ez egyszerűen csodálatos volt ma, és nagyon hálás vagyok hogy kipróbálhattam.

– Hogy ítéli meg a SkyWay projektek megépítésének perspektíváit Indiában? Be fogják vajon vezetni vagy talán mégsem? És, ha ez meg is történik, vajon mikor?

– Én magam is nagyon meg voltam lepődve azon a tempón, amelyekkel a helyi hivatalok elfogadták a SkyWay technlógiáját és amilyen megértést mutattak az irányába. Valószínűleg ez szintén az Indiában sürgető szállítási és közlekedési problémákkal magyarázható, amelyek egyre csak mélyülnek.

Valamint a progresszív technológiák irányába megnyilvánuló nyitottságukkal. Nagyon szívesen fogadják az ilyen jellegű ajánlatokat. Különösen, hogy sokan közülük főleg a fiatalabbak, jól képzettek és tudományos ismeretekkel is rendelkeznek, ezért könnyen megértik az új ötleteket és technológiákat. Nyitottak az innovációkra.

Ugyancsak meg kell említeni, hogy az “Intelligens városok” projektje munkálatainak is nekifogtak. Ez egy nagyon jó pillanat. Ez a húrtechnológia egyaránt megfelel ennek a történelmi pillanatnak és a piac igényeinek is. Ez egy ideális együtt állás, és India – pontosan az az ország, ahol önök képesek is lesznek ezt a technológiát bevezetni.

Ez minden kétségen felül áll! Láttuk a reakcióikat a különféle helyeken és beszélgettünk a kormányzati szervekkel is. Ők is azt várják, hogy elkezdjenek egy éppen olyan kísérletet, mint amiben mi magunk is benne vagyunk. Jöjjenek, foglaljanak helyet, írják és értsék meg majd írják alá a dokumentumokat.

– És mindez Önöknek köszönhető. Köszönöm, Dorothea az Önök erőfeszítéseit és azt , hogy ennek a projektnek ilyen erőteljes kezdeményezői voltak. Itt én most tőlem, minden támogatónktól és befektetőnktől teljes szívemből szeretnék köszönetet mondani Önöknek.

– Ez számomra élvezet mert magamévá tettem egy világképet, megértve egy látható célt és a piacot, amely várja egy ilyen világkép bevezetését és eljövetelét. Én egyszerűen csak az ötlet továbbvivőjeként és segítőjeként lépek fel. Ezért kérem ne tulajdonítsanak nekem különleges dicsőséget.

– Még egyszer köszönöm. A közös sikerünkre!

– Igen így van. És ahogy már nem egyszer hallottam – ” Vagy a SkyWay út, vagy semmi más!”

– Pontosan!

A svájci üzlet segíti a SkyWayt Indiában

“Vásárold be magad” az üzletbe!
Hisz minden nappal fogy az esélyed!
Remélem, még időben ért el hozzád az információ.

Megoldás a szegénység ellen… ugye érdekel?
Ne sokat spekulálj, mert ez a fél- másfél év mire a tőzsdére kerül, olyan hamar eltelik, hogy észre sem vesszük!

A te döntésed, és felelősséged, hogy kihagyod életed lehetőségét, … vagy most azonnal regisztrálsz!

Már több mint 4 éve csinálom! Nekem már bizonyított!
Veled vagy nélküled de megvalósulnak a projektek!

Kérdés?

Te kiveszed a részed belőle és egy csapásra megoldod a gondjaidat, vagy elszalasztod ezt a soha vissza nem térő lehetőséget!

Keress bizalommal

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: antal642

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg