• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SkyWay közlekedés vészelhagyási rendszerének demonstrációja

A SkyWay közlekedés vészelhagyási rendszerének demonstrációja

Az UST Inc. sardzsai központjában rendszeres tesztek folynak, amelyek célja a járművek vészhelyzeti állapotban történő működésének ellenőrzése. Az ilyen esetekben a legfontosabb ‒ az utasok biztonsága.

A SkyWay járművei a gyors evakuálhatóság érdekében vészelhagyási rendszerrel vannak felszerelve. Ezek alkalmazása három lépésben történik. Először is egy speciális eszközt kell a kabin mennyezetére rögzíteni, ami kényelmesebbé teszi a járműből való leereszkedést. Másodszor, ezen a készüléken egy erős kötelet kell keresztülvetni, amelyet egy övvel lehet az evakuálandó személyhez rögzíteni. Harmadszor, a kötélbe kapaszkodva lehet a földre leereszkedni.

Ezt a járműkiürítési módszert csak kifejezetten szélsőséges esetekben alkalmazzák, amikor gyorsan kell elhagyni egy jármű utasterét. Például tűz esetén. Kevésbé veszélyes helyzetekben egy, a járművek összekapcsolódására és elvontatására szolgáló rendszer áll rendelkezésre. Ez lehetővé teszi a járművek összekapcsolhatóságát és a meghibásodott jármű utasokkal együtt a legközelebbi állomásra történő eljuttatását.

A jármű vészelhagyási rendszerének működését az UST, Inc. képviselője személyesen demonstrálta. További részletekért tekintse meg a következő videónkat:

video
play-sharp-fill

Legyél részese a jövő közlekedési rendszerének!

A főkonstruktőr üzenete:
https://youtu.be/-uW103rNTjs

Bárki, aki társtulajdonossá válik a projektben annak két várható jövedelme lesz és a világ összes projektje után részesedése lesz.

Az osztalék:
https://youtu.be/7M-NRrMLxPw

IPO utáni tőzsdei eladás:
https://youtu.be/vUzve4HmTdU

Regisztrálj ingyenesen, és olvasd a híreket:

Bővebb információt szeretnél? Iratkozz fel az információs hírlevél sorozatomra!

Köszönöm, hogy megosztottad!

Hozzászólás

hozzászólás

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg