• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Felhasználási Feltételek

1, A honlapról/blogról

E honlap/blog célja, hogy az internetes jövedelemszerzés világába belépni vágyók számára tájékoztatást adjon.

A honlap semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak vagy hozamgaranciának. Csupán tájékoztat, és a sikeres részvétel reményében segít választani. A segítséget a világos tájékoztatás, a kockázatmenedzselési stratégia jelenti.

2, Felelősség kizárása

A honlapon/blogon szereplő programok, üzleti lehetőségek minden nagykorúnak számító személy előtt nyitva állnak.

Jelen honlap/blog tájékoztató jelleggel működik, azt a felhasználó a legjobb belátása szerint használhatja.

Ez a honlap/blog semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak vagy hozamgaranciának, és nem vállal felelősséget semmiért, ami a felhasználókat az internetes jövedelemszerzés világában éri/érheti. Ebbe kell beleérteni a pénzvesztés, teljes vagy részleges tőkevesztés esetét is. Ide tartozik bárminemű más jellegű veszteség is, ami a felhasználásból ered, és a felhasználó saját elhatározásának következménye, legyen az akár életviteli nehézség is. A befizetések bárminemű következményeiért egyedül a felhasználót terheli a felelősség. Ez a honlap/blog nem vállal felelősséget az adott programok szabályainak megváltozásáért, vagy a programok teljes megszűnése/hirtelen eltűnése miatt sem.

Ha a felhasználó honos országának törvényei nem engedik meg az adott programokban való részvételt, kizárólag a felhasználó saját felelőssége annak eldöntése, hogy a törvények ellenére részt vesz ilyen programban vagy sem.

Fontos emlékeztetni arra, hogy kockázatmentes üzleti lehetőség nem létezik! A kockázat a program felhasználói/résztvevői számára mindig jelen van, és előfordulhat szélsőséges esetben, hogy az a pénzük teljes elvesztését jelenti. Előfordulhat, hogy a kifizetések egyszer csak abbamaradnak, vagy az adott program honlapja elérhetetlenné válik, és az üzemeltetőjük az összes befizetett pénzzel eltűnik.

Amennyiben nem értesz egyet a fentiekkel, akkor NE használd az oldalt!

Köszönöm, hogy megosztottad!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg