SkyWay az Egyesült Arab Emírségekben a nyertes

SkyWay az Egyesült Arab Emírségekben – Interjú Hussein Al Mahmoudival

Mis az a Sardzsai Kutatási, Technológiai és Innovációs Park (SRTI Park)?

Mivel a Sardzsai Amerikai Egyetem (AUS) átfogó kutatási egyetemmé alakul át, az AUS Enterprises LLC (AUSE) a Sardzsai Kutatási Technológiai és Innovációs Parkot (SRTI) szabadkereskedelmi övezetként fejleszti az egyetemi város közvetlen szomszédságában, attól nyugatra fekvő 175 hektáros földterületen.

A parkot úgy alakították ki, hogy az egyetemek és az ipar együtt tudjanak működni. Ez ösztönözni fogja a tudásintenzív vállalatok létrehozását és a legmodernebb helyet biztosítja a vállalkozások és a szervezetek számára az AUS-ban végzett kutatásokhoz való hozzáféréshez.

A park első fázisa 2019-ben készül el, és három egymással összekapcsolt, mintegy 5 500 négyzetméter területnyi épületet foglal magában, amelyek a park központját, laboratóriumát és innovációs központját fogják alkotni. A jövőbeli szakaszokban a kiválósági központ, a technológiai múzeum, a szálloda- és kongresszusi központ, valamint a lakóegységek épülnek meg.

Az AUS Enterprises LLC (AUSE) által létrehozott Sardzsai Kutatási, Technológiai és Innovációs Park (SRTIP) kifejezte azon elkötelezettségét, hogy az Egyesült Arab Emírségek elsődleges kutatási és innovációs központja kíván lenni

Az SRTIP széles körben folytatja erőfeszítéseit a tudásintenzív vállalkozások bevonzására és fogadására. Az első fázis várhatóan az év végéig befejeződik, és kezdetben 200 vállalat befogadására képes. A park célja a vízügyi technológia, a megújuló energia, a környezetvédelmi technológia, a digitalizálás, a termelés, a tervezés és az építészet, valamint a szállítás és a logisztika érdekeit képviselő vállalatok bevonzása.

Sardzsa tudományos és kísérleti parkjának igazgatója: «A SkyWay itt egy erős, kompetens és hűséges partnerrel rendelkezik»

Ez a riport lényegre törő, informatív és korrekt. (magyar felirat a “CC”-re kattintva)

SkyWay в ОАЭ интервью с Хуссейном Аль-Махмуди from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

A készülő innovációs központról további látványterveket hoztak nyilvánosságra.

A fejlődés már megállíthatatlan. Jelenleg 5 teljesen új jármű áll fejlesztés, kivitelezés alatt. Ezek az eddig már kész eszközök.

A képen látható járművek az alábbi videóban is láthatók.

Most még nagyon kedvező módon válhat BÁRKI a SkyWay résztulajdonosává. 2019 – ben biztosan lezárul az a közösségi finanszírozás, mely segítségével részt lehet venni ennek a bámulatos vállalkozás elindulásában. A résztulajdonosok a birtokolt tulajdonrészek érték növekedésére és osztalékra is számíthatnak a közeljövőben. Az eszközök fejlesztésének 15 szakasza van, és most tartunk a 13. – ban. 

Döntsd el, hogy részt kívánsz-e ebben venni és keress meg elérhetőségeim valamelyikén.

Hozzászólás

hozzászólás