Riport a Sky Way főkonstruktőrével Anatolij Junitszkijjal

Riport a Sky Way főkonstruktőrével Anatolij Junitszkijjal

Önök a SkyWay híreket látják, amelyben az élenjáró és áttörést hozó közlekedési
és szállítási technológiák fejlesztéseiről és bevezetéséről esik szó.

Ma, ezen a gyönyörű napsütéses napon Anatolij Eduardovics Junitszkijjel a “Húrtechnológiák” Zrt generálkonstruktőrével együtt itt vagyunk a SkyWay EkoTechnoParkjában. Ma egy támogatóinkból és partnereinkből álló delegácó tartózkodik nálunk.  Ők a mi befektetőink. Ők a projekt tulajdonosai, hiszen ezt mind az ő tulajdonuk.

Azt hiszem Anatolij Eduardovics elmondja nekünk, hogy mi is történik a SkyWay EkoTechnoParkjában, hiszen az események nemcsak az Egyesült Arab Emírségekben zajlanak.

Ezek olyan támoszlopok, amelyek több mint 100 tonna teherbírásúra lettek tervezve, mert itt már az új szabványok szerinti pálya épül majd meg, azon szabványok szerinti, amelyek alapján az emirátusok területén is dolgozni fogunk.

Itt más a nyomtáv és más a terhelés is, ugyanis sok potenciális megrendelésünk van konténerek szállítására, ideértve a 40 lábas tengeri konténereket is, amelyek súlya akár a 35 tonnát is elérheti. A konténert szállító jármű összsúlya így kb. 50 tonna lesz. Jelenleg itt kettő az egyben jellegű pályát építünk fel. Ez is egy rácsos tartós pálya lesz, de másfajta, mint ez itt, amely alatt éppen sétálunk. Alul és felül is lehet majd rajta közlekedni, tehát egyszerre lesz alsó sínes és felső pályás függesztett rendszerű is. 

Azaz nehéz, 35 tonnás konténerek szállítására való teherjárművek közlekedhetnek majd rajta, valamint olyan vonatok, amely 200-300 utast is képesek szállítani. Sőt ezek egyszerre is találkozhatnak a támoszlopokon,
és azoknak természetesen ezt a terhelést is el kell tudniuk viselni. Ezért az oszlopoknak meglehetősen erősnek, de ugyanakkor könnyűnek, látványukat tekintve is könnyednek, szépnek sőt egyszerűen legyárthatóaknak kell lenniük, valamint nem kerülhetnek sokba sem.

Már közeledünk a horgonyfeszítő támoszlophoz, amely egy állomásként is szolgál, ahol az utas modulokba is be lehet majd szállni. A konténerszállító modulok – unicontok – is megállhatnak majd itt.

Ami a videóban látható ezek már mind tények! Hamarosan az egész világon elterjednek és ezen fogunk utazni, és a teher szállítás is a Sky Way járműveivel fog történni. A videón a cc -re kattintva kiválasztható a magyar nyelv.

Анатолий Юницкий о новом транспортном комплексе в ЭкоТехноПарке from SKY WAY CAPITAL on Vimeo.

Most még nagyon kedvező módon válhat BÁRKI a SkyWay résztulajdonosává. 2019 – ben biztosan lezárul az a közösségi finanszírozás, mely segítségével részt lehet venni ennek a bámulatos vállalkozás elindulásában. A résztulajdonosok a birtokolt tulajdonrészek érték növekedésére és osztalékra is számíthatnak a közeljövőben. Az eszközök fejlesztésének 15 szakasza van, és most tartunk a 13. – ban. 

Döntsd el, hogy részt kívánsz-e ebben venni és keress meg elérhetőségeim valamelyikén.

Ne tétlenkedj! Szerezz be minden információt, és ne légy pipogya hozd meg a döntést!

Támogasd TE is a SkyWay közlekedési projektet és profitálj belőle!

 

 

Három éve támogatom a Sky Way szállítási struktúrát és vagyok résztulajdonos. Már régóta  vezető pozícióban vagyok.

 

Keress bátran mindenben tudok segíteni a legapróbb részletekig!

“Építsd a Sky Way-t mentsd meg a bolygót” ……és legyél te is tulajdonos

 

 

Abban az esetben ha Te is résztulajdonos akarsz lenni, keress a részletekért!

Hári Antal 
Telefon: 06704118360
Skype: Antal642

 

Hozzászólás

hozzászólás