Na, alakul ez! Már több látványterv készült, itt a perui

Sokak nagy bánatára és sokak nagy örömére a Sky Way húrvasút egyre nagyobb teret nyer a világon! Egyre több országban egyre nagyobb számban készülnek Sky Way húrvasút látványtervek. A látványtervek hamarosan megvalósulásra kerülnek.

Már több látványtervet bemutattak, most a prui látványterv készült el.
Látható, hogy a Sky Way brutális gyorsasággal fejlődik. Belorúsziában az ekotechoparkban 2016 -ban kezdődtek az építkezések, mára már több húrsín pálya elkészült. A pályákon már működő képes járművek róják teszt köreiket.

Ezt már láttam a saját szememmel és utaztam is rajta. Úgy, hogy ha valaki nekem azt mondja, hogy ez kamu akkor nyugodtan kiutazhat és megnézheti a saját szemével.

Nem régen kezdődtek az építkezések az Egyesült Arab Emirátusokban is. Shardsa-ban.

A SkyWay információs szolgálata már 2019 elején meginterjúvolta a park végrehajtási igazgatóját, amikor is Hussein Al-Mahmoudi megosztotta a SkyWay projektről és a “Húrtechnológiák” Zrt munkatársaival való együttműködésről szerzett benyomásait.

 

Tavaly 2018 júliusában történt először látogatás Peruból. Akkor a Nueva Lima projekt Peru képviselőiből, a Claudio Alejandro Zolla Suarez elnök vezetésével a SkyWay EcoTechnoPark-ot látogatták meg. Claudio Alejandro Zolla Suarez befolyásos üzletember, lelkész, televíziós műsorvezető és politikus, aki nemrégiben elindította választási elnöki kampányát a Peru Nuevo politikai pártból. 

Még ugyanebben az évben novemberben a “Húrtechnológiák” Zrt-t – Jorge Chávez Sánchez vezérigazgató, valamint Jorge Babarczy Barrera operációs és technológiai igazgatók személyében – a projekt műszaki szakértői is meglátogatták. Majd ez év márciusában ismét meglátogatta a perui elnök és csapata a teszt parkot. A látogatásoknak köszönhetően el is készült egy látványterv. A látványtervben látható a húrvasút kiépítésének az útvonala és a közlekedő járművek.

Ne tétlenkedj! Szerezz be minden információt, és ne légy pipogya hozd meg a döntést!

Támogasd TE is a SkyWay közlekedési projektet és profitálj belőle!

 

 

Három éve támogatom a Sky Way szállítási struktúrát és vagyok résztulajdonos. Már régóta  vezető pozícióban vagyok.

 

Keress bátran mindenben tudok segíteni a legapróbb részletekig!

“Építsd a Sky Way-t mentsd meg a bolygót” ……és legyél te is tulajdonos

 

 

Abban az esetben ha Te is résztulajdonos akarsz lenni, keress a részletekért!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
Skype: Antal642

Hozzászólás

hozzászólás