A XXI. század áttörést hozó közlekedési és szállítási technológiája

A XXI. század áttörést hozó közlekedési és szállítási technológiája

Május 3-án Hanoiban a SkyWay cégcsoport konferenciát tartott a “SKYWAY – a XXI. század áttörést hozó közlekedési és szállítási technológiája” címmel. A bemutató célja a XXI. század szállítási és közlekedési megoldásának, a földfelszín feletti húrszállítás bemutatása volt.

Az Industry 4.0 vívmányain alapuló intelligens szállítási rendszerek fejlődése jelenleg az egész világon megfigyelhető fejlesztési tendencia, és a földfelszín feletti SkyWay közlekedés és szállítás az egyik érvényes jövőbeli szállítási megoldásnak számít. A húrtechnológia alapon épített SkyWay pályák olyan a föld feletti, oszlopokon elhelyezett sínekből állnak, amelyeken a gördülőállományok akár 500 km/órás sebességgel is képesek közlekedni.

Ez a közlekedési módozat lehetővé teszi a terek hatékony kihasználását, emberek és áruk megnövelt hatékonyságú szállítását, csökkenti a dugókat és megőrzi számunkra a természeti értékeinket. Megépítésének és üzemeltetésének költségei sokkal alacsonyabbak, mint a jelenleg is használatos szállítási és közlekedési megoldások hasonló költségei.

Nguyen Thi Lan Huong – A SKYWAY cégcsoport képviselője Vietnámban:

“Ez egy hatalmas megtiszteltetés és siker a számomra, hogy a cégcsoport hivatalos megbízottja lehetek, és megbízásukból a világpiacon a fejlesztések elősegítése érdekében az adott technológia befektetéseinek megvalósításával foglalkozhatom. Mint vietnámi polgár ezt a technológiát nagyon szeretném megmutatni Vietnámnak. Ez egy korszerű technológia. Remélem, ez az első találkozó egy olyan esemény lesz, amely megnyitja ezt az innovatív technológiát minden vietnámi média, valamint különféle ágazatok vezetői irányába, hogy mindannyian kellő információval rendelkezhessenek róla.

A személyes elképzelésem az, hogy mivel ez egy ipar 4.0-ás innovatív technológia, ezért ezt a vietnámi szállítási és közlekedési problémák megoldására is kiválóan fel tudjuk majd használni. A SkyWay prezentációja után, amelyet Anatolij Junitszkij tartott, úgy gondolom, hogy önök is megértették, hogy milyen haladó ez a technológia. Először is ez a technológia elismerten a XXI. század szállítási és közlekedési technológiái közül a leginnovatívabb. Másodszor – pénzügyi oldalról – ennek a technológiának a legalacsonyabbak a költségvonzatai.

Hiszen 1 km útpálya megépítéséhez, a földfelszíni adottságoktól függően, csak 2-5 millió USD szükséges, azaz 20-25-ször olcsóbb, mint bármilyen más közlekedési módozat. Harmadszor nagyon fontos, hogy ez a technológia természetbarát. A megvalósításához nincs szükség földkisajátításokra, a földfelszín 99%-a nem szenved el semmiféle változtatásokat. Valamint üzemeltetésének költségei is minimálisak, ugyanis a működése teljesen automatikus.”

A XXI. század áttörést hozó közlekedési és szállítási technológiája

A konferencián a szakemberek arról számoltak be, hogy az utóbbi években Vietnámban megnövekedett a szállítási és közlekedési ágazat szolgáltatásai iránti igény. Ezért tanulmányozni kell az új innovatív közlekedési módozatokat, amelyek már képesek az ipar 4.0 elvárásait is teljesíteni.

A SkyWay egy sor előnnyel rendelkezik, olyanokkal, mint a kevesebb utazási idő és működése eredményeként megszűnt közlekedési dugók. A SkyWay jó szállítási módozat Vietnám számára, különösen a városi közlekedésben. Lehetővé teszi a dugók számának csökkentését olyan hatalmas városokban, mint Hanoi és Ho Si Minh. Ugyanakkor ezen technológia bevezetése során mérlegelni kell sok egyéb tényezőt is, mint például a megvalósíthatóságát, a minőségi mutatóit és a finanszírozhatóságát.

Le Bo Linh – a XII. és XIII. Népi gyűlésen a Tudományos, Technológiai és Környezetvédelmi Tanács korábbi elnöke:

„Engem nagyon lenyűgözött ez a technológia, amelyet ma a SKYWAY cégcsoport mutatott be a számunkra. Mint közismert a közlekedési problémák megoldása – különösen a nagyvárosokban – kulcsfontosságú feladat a számunkra. Elmondható, hogy gazdaságunk növekedésének fenntartása érdekében párhuzamosan közlekedési fejlesztésekre is szükségünk van. Vietnam népes ország, amely elnyújtott földrajzi formával, valamint különféle domborzati viszonyokkal rendelkezik, jó terep a legkülönfélébb közlekedési és szállítási technológiák alkalmazására.

A SkyWay technológia új, és három fő előnnyel rendelkezik: természetbarát, gazdaságos és balesetmentes. Mindezt ma a technológia megalkotói mutatták meg nekünk. Úgy vélem, hogy ez a technológia a gyakorlati felhasználásait illetően komoly perspektívákkal rendelkezik. A megvalósíthatóság biztosítása érdekében azonban folytatnunk kell a gazdasági és társadalmi feltételek tanulmányozását, és a közeljövőben érdemes a SW-t kisebb méretekben tanulmányozni és felhasználni. Különösen az új közlekedési módozatokat fejlesztő régiókban fekvő új városi területeken.”

Le Dang Doanh szakközgazdász:

„Én nagyra értékelem ezt a technológiát. Azt látom, hogy ez egy igen fejlett technológia. Mivel a szállítás a magasban zajlik ez csökkenti a földi közlekedés feszültségeit. Ez a technológia ugyancsak gazdaságos is. A szerző számításai szerint ez a technológia többszörösen, meglehet, hogy még akár néhány tucatszor is olcsóbb a jelenlegi technológiáinknál. Ezért komolyan fontolóra kell vennünk a SW technológia felhasználását.”

A konferencia prezentációja során Anatolij Junitszkij úr – a SKYWAY vállalatcsoport alapítója, a húrszállítási és közlekedési rendszerek főkonstruktőre – a következő információkat közölte velünk:
A SkyWay technológia lehetővé teszi, hogy egyazon infrastruktúrán különböző típusú szállítási módozatok is üzemeltethetők legyenek: párhuzamosan egyszerre teher és húrszállítás is folyhat rajta.

Jelenleg 3 fajta automatikus irányítással rendelkező gördülőállomány típus áll rendelkezésre. Unibus – max. 150 km/órás sebességhatárig, akár 100 fő befogadására is alkalmas közlekedőmodulokkal. Unitruck – teherfuvarozásra szolgáló kapszulák, 120 km/órás sebességhatárig, akár 10 000 km-es távolságra és 200 millió tonna/éves szállítási kapacitásig.

Az Uniljot különböző formatervekkel rendelkező nagy sebességű gördülőállomány, amely kapacitása 2 és 100 férőhely közötti, sebessége max. 500 km/óra is lehet és napi 1 millió ember szállítására alkalmas, akár 10 000 km-es távolságra is.

A SkyWay technológia megújuló energiaforrásokat használ és bármilyen környezetben megvalósítható: úgy városokban, mint hegyekben, valamint tengerrel borított területeken is.

A technológia automatikus irányítással rendelkezik, amelyre vonatkozóan már a világ 30 különböző országa írt alá együttműködési és üzemeltetési megállapodást, ideértve Oroszországot, Indiát és az Arab országokat is.

Skyway résztulajdonoknak is óriási hozamuk lehet ezt ma már az elemzők is látják. Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj ingyen és növeld meg a pénzed! Kapj osztalékot évtizedeken keresztül!

Kérdéseiddel keress szívesen segítek!

Ne tétlenkedj! Szerezz be minden információt, és ne légy pipogya hozd meg a döntést!

Támogasd TE is a SkyWay közlekedési projektet és profitálj belőle!

 

Három éve támogatom a Sky Way szállítási struktúrát és vagyok résztulajdonos. Már régóta  vezető pozíciót foglalok el.

Keress bátran mindenben tudok segíteni a legapróbb részletekig, akár csak befektetőként akár csapatépítőként érdekel!

 

“Építsd a Sky Way-t mentsd meg a bolygót” ……és legyél te is tulajdonos

 

Abban az esetben ha Te is résztulajdonos akarsz lenni, keress a részletekért!

Hári Antal 
Telefon: 06704118360
Skype: Antal642

 

 

Azonnali üzenet küldés>>>>

Hozzászólás

hozzászólás