A Space Way bolygóméretű szállítási eszköz ki hallott már róla ?

A Junitszkij féle bolygóméretű szállítási eszköz egy olyan technológia, amely képes az űrről alkotott elképzeléseinket gyökeresen úgy megváltoztatni, hogy attól kezdve teljesen más szemekkel tekintünk majd a kozmoszra.

A Bolygóméretű Szállítási Eszköz – ez a közeli űr rakéta nélküli meghódítására alkalmas, a földfelszín – űrbeli térség viszonylatában rendszeres oda-vissza közlekedést biztosító geokozmikus infrastrukturális szállítási komplexum. Segítségével jelentősen lecsökkenthető a terhek űrbe történő feljuttatásának költsége. Egyetlen úttal képes földkörüli pályára juttatni 10 millió tonna terhet és 1 millió embert.

Ilyen mennyiségű ember és teher szükséges a föld-körül megvalósítandó űripar létrehozásához és működésének fenntartásához.

A bolygó felszínen található földi iparral összehasonlítva az űr és a föld-körüli térség egy sor előnnyel rendelkezik.

  • Először is a föld-körüli pályán súlytalanság van, ami a bolygón nincs. Ez lehetőséget teremt különleges anyagok, szerkezetek és berendezések létrehozására.
  • Másodszor, a föld-körüli pályán mély-vákuum van, amelyet a Földön bonyolultabb dolog létrehozni mint olajat bányászni – egy köbméter mély-vákuum megteremtés többe kerül mint egy tonna olaj ára. A súlytalanság és a vákuum együttes állapota lehetővé teszi különleges, magas tisztaságú és magas szilárdságú anyagok, többek között nanoanyagok és és biopreparatumok gyártásának megvalósítását is.
  • Harmadrészt az űr korlátlan – térbeli, nyersanyag, energetikai és egyéb forrásokkal rendelkezik.

A Bolygóméretű Szállítási Eszköz projektje az elmúlt 40 évben számítási módszerekkel már többszörösen leellenőrzésre került. A Bolygóméretű Szállítási Eszköz műszakilag és gazdaságilag megalapozott és megvalósítható.

A Bolygóméretű Szállítási Eszköz létrehozása párhuzamosan 3 alapvető fejlesztési irány megvalósítását igényli.

  • Az első – Tudományos-kutatási és prototípus-konstrukciós munkák.
  • A második – az „5 az 1- ben”, a SkyWay közlekedési rendszerrel kompatibilis, az egyenlítőn fekvő és indító célzattal épített felüljárók, valamint az ezekhez tartozó épületek, szerkezetek és infrastruktúrák előkészítése és létrehozása (fizikai megépítése).
  • Harmadik – a (40.076 km hosszú) Bolygóméretű Szállító Eszköz legyártása és telepítése.

 

A Bolygóméretű Szállítási Eszköz létrehozásával kapcsolatos összes munkát 20 év alatt – 2038-ig – tervezik elvégezni. Ki tudja, milyen módon zajlott volna le az emberiség történelme, ha csak egy is nem született volna meg – azon géniuszok közül, akik átalakították a világot. De a géniuszokat soha nem értik meg a kortársaik.

Ebben az értelemben Anatolij Junitszkij, a Bolygóméretű Szállítási Eszköz megteremtője igen szerencsés, hiszen ötleteit a világ minden táján – megértve és megosztva a Föld bolygó sorsával kapcsolatos minden aggodalmát – rengeteg ember támogatja.

A grandiózus SpaceWay projekt megvalósítása ma mindannyiunktól egyformán függ. Az emberiségnek ezt a ragyogó projektet a gyermekeinkért és unokáinkért, magáért a Föld bolygón nyüzsgő élet fennmaradásáért kell végrehajtania!

Mit is kívánhatnánk Anatolij Junitszkijnek mint, hogy

Tisztelt Anatolij Eduardovics! Azt kívánjuk, hogy minden találmányát valósítsa meg az emberiség javára. Hiszünk Önben. Mindig készek vagyunk követni Önt!

Szeretettel köszöntjük jubileumi születésnapja alkalmából!

Támogasd TE is a SkyWay közlekedési projektet és profitálj belőle!

 

 

Három éve támogatom a Sky Way szállítási struktúrát és vagyok résztulajdonos. Már régóta  vezető pozícióban vagyok.

 

Keress bátran mindenben tudok segíteni a legapróbb részletekig!

“Építsd a Sky Way-t mentsd meg a bolygót” ……és legyél te is tulajdonos

 

 

Abban az esetben ha Te is résztulajdonos akarsz lenni, keress a részletekért!

Hári Antal 
Telefon: 06704118360
Skype: Antal642

Hozzászólás

hozzászólás