A SkyWayt felvették az ENSZ programok szakértőinek sorába

A SkyWayt felvették az ENSZ programok szakértőinek sorába

Úgy gondolom, hogy ha már az ENSZ is támogatja a Sky Way projektet akkor az nem véletlen.

Itt lehet félre beszélni a Sky Way-ról és mindenféle kitalációkat írni, hogy kamu cég meg, hogy piramisjáték. De ha az ENSZ támogatja akkor biztos vagyok benne, hogy megvizsgálták és érdemesnek találták a támogatásra a felvételre.

Az ENSZ már korábban is támogatta a projektet anyagilag is. Junitszkij úr több ízben kapott már támogatást, de sajnos az ENSZ-nek nincs akkora pénzeszköze, hogy ezt olyan nagyságrendben tudja támogatni, hogy előre tudja mozdítani. Viszont az a pénzösszeg amit támogatásként nyújtottak sokat segít a Sky Way projekt megvalósításában. A SKy Way többször kapott már elismerést és támogatást az ENSZ-től, most pedig felvették az ENSZ programok szakértői sorában.

«A fenntartható fejlődés célkitűzései » (Sustainable Development Goals (SDG) – elnevezésű program, amelyet az ENSZ 2000-ben fogadott el, hivatalosan úgy ismert mint a «Világunk átalakítása: a fenntartható fejlődés terve a 2030-ig terjedő időszakra». A program 2015-től működik.
Az SDG megvalósítását megvitató ENSZ ülések eredményeinek összegzése kapcsán, kiadásra került egy összeállítás is, amely felsorolja a program szakértőinek és partnereinek neveit. Ebbe a listába a SkyWay is bekerült.

Ebből is érzékelhető, hogy a Sky Way szállítási technológia hamarosan a világ részévé fog válni! Az is látható, hogy mekkora fejlődésen ment keresztül a projekt. A fejlődésről ide kattintva tájékozódhatsz.

Mindenki a SkyWay Unibuszaival szeretne utazni és mindenki majd ilyent akar a saját városában látni. Ennek pedig az lesz az egyenes következménye, hogy pénz áramlik be a céghez igen nagy mennyiségben és onnantól a résztulajdonosok is profitálni fognak. Várhatóan az árfolyamon és az osztalékon is. Az olyan résztulajdonosok is, akinek például csak egy 1.000 dolláros csomagja van.

A SkyWay projekt 15 fejlesztési fázisából a 13-nál tartunk. Hivatalos információk szerint 2019-ben befejeződik mind a 15 fázis. Még időben vannak az érdeklődők is, de már nem sokáig.

Amikor ez megtörténik, tehát elérjük a 15. fázis végét, onnantól már nem lehet senki sem résztulajdonos.

Ne késlekedj támogasd még ma a jövő szállítási technológiát, és legyen a gyerekeidnek egy jobb, tisztább, élhetőbb jövőjük!

Skyway résztulajdonoknak is óriási hozamuk lehet ezt ma már az elemzők is látják. Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj ingyen és növeld meg a pénzed! Kapj osztalékot évtizedeken keresztül!

Kérdéseiddel keress szívesen segítek!

Ne tétlenkedj! Szerezz be minden információt, és ne légy pipogya hozd meg a döntést!

Támogasd TE is a SkyWay közlekedési projektet és profitálj belőle!

 

Három éve támogatom a Sky Way szállítási struktúrát és vagyok résztulajdonos. Már régóta vezető pozíciót foglalok el.

Keress bátran mindenben tudok segíteni a legapróbb részletekig, akár csak befektetőként akár csapatépítőként érdekel!

 

 

“Építsd a Sky Way-t mentsd meg a bolygót” ……és legyél te is tulajdonos

 

Abban az esetben ha Te is résztulajdonos akarsz lenni, keress a részletekért!

Hári Antal
Telefon: 06704118360
 Skype: Antal642

 

 

Azonnali üzenet küldés>>>>

Hozzászólás

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük