• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Sky Way nemzetközi konferencia Budapest, Jön a skywaycoin?

Sky Way nemzetközi konferencia Budapest, Jön a skywaycoin?

Sky Way nemzetközi konferencia Budapest, Jön a skywaycoin? A második nemzetközi Sky Way találkozó zajlott le Budapesten a Holiday Inn hotelben 2017. 10. 07.! Több országból voltak befektetők, támogatok, érdeklődők! A rendezvényre regisztrálni kellett, ezután a beléptetés történt. A fogadtatás kiváló volt, amint a képen is látszik. Tíz óra után kicsivel megkezdődött a Sky Way nemzetközi konferencia. Első előadó Szergej Szibirjakov a Sky Way Capitál vezetőségi tagja tartott egy rövid előadást. Röviden felvázolta, hogy a későbbiekben miről fog beszélni. Mi az a transznet? A skyway Unibike hogyan kerülhet mindenki otthonába? Milyen funkciók lesznek az Unibike járműben? Hogyan lesz lehetséges a….

Folytatás

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával

Nemcsak hálózatépítők nyernek a skyway támogatásával Mivel egy olyan projektről beszélünk, ahol egy életre szóló változás történik, ezért a projekt támogatásával mindenki nyer, aki csatlakozik, támogatja a megvalósulását. Igen ám de hogyan lehetséges ez? A húrvasút egy a föld felett elhelyezkedő szállítási struktúra. Ez a szállítási rendszer a jövő szállítási eszköze lesz a személy szállítás és a teherszállítás területén. Mivelhogy a föld felett helyezkedik el, így az élőlényeknek visszaadjuk a természetes élőhelyeiket. Csak annyi időre borul fel az életkörülmény ameddig a húrvasút elkészül, ezután vissza állítva a természetes állapotot óvja a természetet. Vissza adjuk a földet az élőlényeknek. A húrvasút….

Folytatás

A Sky Way, mint kézzelfogható valóság ! Innotrans berlini kiállítás összefoglaló

A Sky Way, mint kézzelfogható valóság

A Sky Way, mint kézzelfogható valóság ! Sajnos én személy szerint nem tudtam részt venni a kiállításon, de a munkatársam Tóthné Vivien kint volt és élőben látta a Skyway 2 prototípusát. Valamint számos kiállító ezidáig elért fejlesztéseit, eredményeit, új típusok bemutatását. Vivien beszámolója nyomán készült ez a cikk. Hogy mennyire valós és tényszerű az a közlekedési technológia, amit a Sky Way megalkotott? És nem mellékesen, amiből hatalmas profitra számíthat az, aki a cégrészvények birtokosa lesz? Szeptember 20 – 23. -án, külön felkérésre a Sky Way is bemutatkozott a Berlinben megrendezett InnoTrans nemzetközi közlekedéstechnikai kiállításon.. Mint a kisbefektetői program egyik koordinátora, jómagam is nagyon….

Folytatás

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött A SkyWay forgatócsoportja visszatért a „Sztrojprogressz” NyRT-től, ahol a „Húrtechnológiák” ZRT és az említett gyár munkatársainak közös erőfeszítéseivel kidolgozták a személyforgalmi városi és gyorsforgalmi SkyWay-vonalak pályagyártási technológiai folyamatait. A cég építkezési acél vázszerkezetek és vasbeton elemek gyártásához szükséges segédeszközök előállítására szakosodott. A vállalkozás a legmodernebb berendezésekkel: azaz függőleges és esztergáló CNC vezérlésű megmunkáló központokkal, vízszintes megmunkáló központokkal, plazmavágó berendezésekkel, egy sor univerzális maró- és esztergagéppel, szalagvágó gépekkel, élhajlító berendezésekkel különböző lemezacélok és acélidomok megmunkálásához valamint festő-szárító kamra és sok egyéb modern berendezéssel is fel….

Folytatás

A SKYWAY ZAJCSÖKKENTÉSI MEGOLDÁSAI

A SKYWAY ZAJCSÖKKENTÉSI MEGOLDÁSAI

A SKYWAY ZAJCSÖKKENTÉSI MEGOLDÁSAI 2016.07.17. 12:20 Legújabb Skyway hírek Elindult a SkyWay teher vonal építkezésének folyamata is! A földmunkák végzése már zajlik. Lásd a képeken A gyors és városi közös vonalszakasz feszítő állomásának terhelő súlyt biztosító medencéit már ugyancsak feltöltötték termőtalajjal. A belehelyezett föld megnöveli a konstrukció súlyát így ugyanolyan sínfeszítő húzóterhelést kevesebb beton felhasználásával lehet vele elérni. Ezért az objektum építési költsége jelentősen csökken. Emellett ez a föld növényekkel lesz beültetve ami a esztétikai feladatokat is ellát majd. A keleti feszítő állomásban – amiben egy közlekedő funkció is helyet kap majd – már a lépcsők kialakítása zajlik, ami az….

Folytatás

A SkyWay-be vetett bizalom, ezért bízok a Skyway üzletben

A SkyWay-be vetett bizalom, ezért bízok a Skyway üzletben

A SkyWay-be vetett bizalom, ezért bízok a Skyway üzletben (kivonat az eredeti cikkből) „A SkyWay létrehozására 40 év intenzív munkával eltöltött évet áldoztam.” Ez áll Anatolij Junitszkij mérnök hivatalos honlapján. Ez idő alatt a tudós nem egyszer próbálta a húrtechnológia alapuló szállítási rendszerét létrehozni, különféle cégeken és partnereken keresztül, akikkel „úgy tűnt” vállt vállnak vetve halad a megnevezett cél irányába lépésről lépésre. Ezen cikk elkészítése során kiderült, hogy a lakonikus „40 év munka” több tucat intrikát, árulást, vagy egyszerűen csúnya eljárások sorát is magával hozta. Mit is rejt magában valójában a húrtechnológia története? A cikk megpróbálja kibogozni ezeket a történéseket…….

Folytatás

Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába

Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába

Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába, friss információ, hogy a múlt havi 64 helyett mára már 72 ország kapcsolódott be a SkyWay aktív régióinak körébe! Többek között Szerbia, Horvátország, Románia, Kanada is megnyílt az Eko-Techno-Park bemutató park aktív támogatásának! Ismételt megerősítést nyert az az információ is, hogy aki az Innotrans csomagon keresztüli támogatást választja, az szeptember 23-24-én jogosult az Innotrans kiállítás rendezvényeit ingyenesen meglátogatni Berlinben! Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába Dél Ausztráliában, Adelaide-ben az aktuális villamosvonalak bővítése kapcsán konkurens lehetőségként már szóba kerül a SkyWay húrvasút technológia….

Folytatás

Skyway húrvasút kontra Hyperloop megjelentek a versenytársak

Skyway húrvasút kontra Hyperloop

Skyway húrvasút kontra Hyperloop megjelentek a versenytársak Skyway húrvasút kontra Hyperloop megjelentek a Skyway húrvasút szállítási struktúra mellett a versenytársak, a hagyományos új fejlesztésű szállítási technológiák is! A Hyperloop gyorsvasútról kérdeztek a minap. VILÁGSZENZÁCIÓ! Elképesztő szupervonat jön Magyarországra – 12 perc alatt ér Budapestről Bécsbe! Ma­gyar­or­szá­gon épül­het az első Hy­per­loop nevű gyors­vasút. Nem igazán hallottam még erről a Hy­per­loop nevű gyors­vasútról, de amit írnak róla szuper vonat lehet. Viszont nem egy óriási hátránya a Skyway húrvasúttal szemben! Hyperloop – kontra Skyway kapcsán szeretném megosztani a “húrtechnológia alapú”, magas felszíni közlekedési rendszer főkonstruktőrének, megteremtőjének Junitszkij úrnak a véleményét a Hyperloop koncepcióról: Csinálják, miért ne….

Folytatás

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ?

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ?

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ? Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben, a Skyway nem csak egy üzlet, nem csak egy pénzkereseti lehetőség! A Skyway egy környezetbarát innovatív szállítási rendszer. De nézzük kicsit részletesebben: Új generációs szállítás A SKY WAY egy komplex szárazföldi közlekedési rendszer ami húrvasút pálya és szerelvény családokból valamint irányító, energiaellátó biztonsági, kommunikációs és kényelmi rendszerekből áll, így a gazdaságossága műszaki alapon a végletekig optimizálható. A forradalmi HÚRVASÚT múlhatatlan MŰSZAKI ELŐNYEI: a.) SZERELVÉNYEK A szárazföldi szállításban durván vonóerő 90%-a légellenállásra 10%-a a gördülésre emésztődik el 1. A szerelvények alatti légörvényhatások elkerülhetők magaslati pálya (3,5-15m)….

Folytatás

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete !

Az évszázad innovatív szállítása és az évszázad üzlete ! A Skyway felrobbantotta a közlekedési szektort! Minden várakozást felül múlt a Skyway innovatív közlekedési rendszere. 39 év fejlesztése, tapasztalata után célegyenesbe került az az új környezetbarát közlekedési technológia amit a Skyway fejlesztett ki! Jelen pillanatban készül a Műszaki Bemutató és Teszt park. A bemutatópark készítése Belorusziában harmincöt hektáron zajlik Marin Horka városa mellett. Az alapkő letételről itt egy videó. A park elkészülése után a Skyway a globális szállítási struktúrális rendszerek nemzetközi piacára megy, és versenyre kel a már ott meglévő rendszerekkel. Már 2016 októberében befogja mutatni a Skyway technológia minden részletét befogja mutatni….

Folytatás

„Szilikonvölgy”jelentőségű új piaci robbanás a közlekedési szektorban !

„Szilikonvölgy”jelentőségű új piaci robbanás a közlekedési szektorban

„Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban ! „Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban A 6. műszaki technológia éra kapuján lépünk be! A technológiai érák minden újabb szintje ( ló, gőz, robbanómotor, elektromosság, számítógép,  maghasadás)  – soha nem csinnadrattával jött el, amikor  beköszöntött. Bizonyos lángelmék álmai, teremtései és  közvetlen áldozatos munkája, hozzájárulása útján öltött  fokozatosan testet minden új ötlet gondolat és rendszer.  Vannak kiemelkedő zsenik és meghatározó  személyiségek  a Földön akik képesek az újat  megálmodni, megmutatni, bebizonyítani a korábbi  „lehetetlenségekkel” szemben. Jöhetnek ők  akár    megváltók, lánglelkű költők  vagy  zseniális műszaki  lángelmék képében, de mindenképpen szükségük van a többi ember támogatására,….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg