• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg!

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg!

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg! Jól nézd meg ezt mert az egész világon el fog terjedni, és te is találkozni fogsz majd vele. Sőt! Sok problémát oldhat majd meg! Az úgynevezett Sky Way húrvasút óriási találmány, a föld felszín felett közlekedik nem veszélyeztetve az élőlényeket, elkerülhetők a balesetek, mivel nincsenek csomópontok, kereszteződések. Óriási jelentősége lesz ennek a szállítási technikának, mert az egész világon elterjedhet, és vissza adja a bolygót az élőlényeknek! Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg! A Sky Way egy szárazföldi közlekedési rendszer, amelynél  pillérek a hordozói a….

Folytatás

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk MÁR AZ ELSŐ TESZTKÖREIT RÓJA A UNIBIKE!!!!! Elkészült a könnyű városi húrvasút pálya szakasza, így élesben is elkezdődött a UniBike terepi tesztelése! A SkyWay projekt túl van a legnehezebb első 3 évén, amikor még „csak” az álmok és a jobb jövőbe vetett hite vezette mind a több mint 80 ezer befektetőjét, részvényesét és támogatóját! A jobb élhetőbb közös jövőnkbe vetett hitünk, Junickij főkonstruktőr 40 éves kiállása, józan esze, töretlen eltökéltsége, a csapata fegyelmezett tervezése, szervezése és végrehajtása, valamint a mi népes és lelkes csapatunk független bizalma, anyagi támogatása a valóságban is megteremtette az ökológiailag tiszta, balesetmentes,….

Folytatás

Első SkyWay UniBus Fantasztikus dolgokat csinálunk, ami hamarosan valósággá válik

Az első SkyWay UniBus Fantasztikus dolgokat csinálunk

Első SkyWay UniBus Fantasztikus dolgokat csinálunk A videó fordítása: Jó napot kívánok! Mihail Kiricsenko vagyok. A SkyWay híreket látják, melyben a csúcstechnológia legfrissebb eredményeiről és alkalmazásáról tájékoztatjuk önöket. A mai riportunk igazán különleges, hiszen a gördülőállomány legtitkosabb fejlesztéseit mutatjuk be önöknek! A bemutatót személyesen Anatolij Eduardovics Junickij vezeti Jó napot kívánok Anatolij Eduardovics! Titkokat nem fedünk fel, megmutatjuk azt, amit már meg lehet. Menjünk be a műhelybe! – Mint ahogy látják, már itt a folyosón is van néhány elem. Ez a UniBus törzsének egyik oldaleleme, ami az alvázat takarja. A szélvédő bal oldala kiöntő formájának egy része látható itt. Uibus….

Folytatás

Skyway húrvasút épül Szlovákiában ? A jövő közlekedése Szlovákiában !

Skyway húrvasút épül Szlovákiában ?

Skyway húrvasút épül Szlovákiában ? Alig írták alá a megállapodást a vákuumvonatról a szomszédban, Nyitrán máris egy másmilyen, hipergyors vasútról tárgyalnak. Nyitrán máris újabb futurisztikus tömegközlekedési eszköz megépítését tervezik: a SkyWay nevű vonat írja az Index a  Parameter.sk a Cas.sk nyomán. A Szlovák tévében is bemutatták! Skyway húrvasút épül Szlovákiában ? Szokták mondani, kérdezni, hogy “fantasztikus ez a Sky Way húrvasút,.. de Fehéroroszország, Ausztrália, vagy az Arab Emírségek, oly’ messze van”. Magyarországhoz közelebb mikor várható, hogy ez a 22. századi csoda realitássá válik? Nos, elérkezett az a pillanat amikor az északi szomszédaink nagyon is nyitottak a Sky Way környezetkímélő, kedvező áron építhető, és sokkal kedvezőbb….

Folytatás

Mikor tudsz kivenni pénzt a Skyway üzletből ?

Mikor tudsz kivenni pénzt a Skyway üzletből ?

Mikor tudsz kivenni pénzt a Skyway üzletből ?   Nagyon sokszor felteszik azt a kérdést, hogy mikor lesz ebből pénz. Mikor tudok kivenni a Skyway üzletből pénzt ha csatlakozok? Akár  a csatlakozás után már a következő napon is lehetséges pénzt kivenni a skyway üzletből. Hogyan lehetséges ez? Itt és most leírom, hogy mindenki tudjon róla! Amint csatlakoztál a skyway projekthez akár másnap tudsz kivenni pénzt. Először is nézzük azt a lehetőséget amikor nem építesz csapatot, tehát nem ajánlod tovább a skyway üzleti megoldást. A cég 2017 első felében elindítja a tőzsdén a IPO (elsődleges részvény kibocsátási) folyamatát. Ennek megtörténte előtt már….

Folytatás

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Mi is az a SkyWay Projekt ?   Mi is az a SkyWay Projekt ? Vajon ha vissza tudnál menni egy időgéppel múltba akkor te is átírnád a jövődet és részt szereznél az Intel, az Apple, a Microsoft, a Google, a Facebook, a Boing, az Alibaba, vagy az Uber tulajdonából? Még ha az időutazást meg is oldanád, akkor sem biztos, hogy ebbe a kedvezményezetti körbe is be tudnál kerülni… Ennek fényében nézz rá a SkyWay startup programra, hiszen a Föld legalább 200 országa infrastrukturális piacára lép be jövőre ez a cég, egy olyan újítással, amivel 15 évvel lelépte konkurenciáit… A….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg