• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg!

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg!

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg! Jól nézd meg ezt mert az egész világon el fog terjedni, és te is találkozni fogsz majd vele. Sőt! Sok problémát oldhat majd meg! Az úgynevezett Sky Way húrvasút óriási találmány, a föld felszín felett közlekedik nem veszélyeztetve az élőlényeket, elkerülhetők a balesetek, mivel nincsenek csomópontok, kereszteződések. Óriási jelentősége lesz ennek a szállítási technikának, mert az egész világon elterjedhet, és vissza adja a bolygót az élőlényeknek! Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg! A Sky Way egy szárazföldi közlekedési rendszer, amelynél  pillérek a hordozói a….

Folytatás

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk MÁR AZ ELSŐ TESZTKÖREIT RÓJA A UNIBIKE!!!!! Elkészült a könnyű városi húrvasút pálya szakasza, így élesben is elkezdődött a UniBike terepi tesztelése! A SkyWay projekt túl van a legnehezebb első 3 évén, amikor még „csak” az álmok és a jobb jövőbe vetett hite vezette mind a több mint 80 ezer befektetőjét, részvényesét és támogatóját! A jobb élhetőbb közös jövőnkbe vetett hitünk, Junickij főkonstruktőr 40 éves kiállása, józan esze, töretlen eltökéltsége, a csapata fegyelmezett tervezése, szervezése és végrehajtása, valamint a mi népes és lelkes csapatunk független bizalma, anyagi támogatása a valóságban is megteremtette az ökológiailag tiszta, balesetmentes,….

Folytatás

A Sky Way új csúcsokat hódít meg, új eszközök a partnerekel való munkához

A Sky Way új csúcsokat hódít meg

A Sky Way új csúcsokat hódít meg – A Sky Way új csúcsokat hódít meg : A Cseljabinszki Guzell Mogucumov kitűzve a SkyWay zászlóját meghódította Európa legmagasabb csúcsát, az Elbruszt legtetejét! (Ahogy SkyWay befektetői is új csúcsokat döntögetnek) – Új eszközök a partnerekkel való munkához az irodában: két információs Landing lap a céljainkról és ideáinkról! A Sky Way új csúcsokat hódít meg – MihaiL Orlov új könyve a TRIZ ABC angol nyelven – mindenkit érdekel a SkyWay új technológiája. A szerző részletesen beszámol a SkyWay innovatív technológiájáról a feltalálói technológia megvalósítási törvényszerűségeinek tudatos betartott tükrében. Az Amozonon is megrendelhető. –….

Folytatás

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay? A SkyWay Capital bemutatja – videó fordítás A SkyWay Capital önkéntes befektetési társaság, amely vállalat célja a húrvasút és a kapcsolódó infrastruktúra megépítésének a finanszírozása. Mi egy gyökeresen új közlekedési rendszert hozunk létre, ami környezetbarát, biztonságos, komfortos és sokkal olcsóbb az összes jelenleg működő megoldásnál. Mi is a SkyWay? Egyszerűen fogalmazva – ez egy földfelszín feletti közlekedési rendszer, ami a közlekedést előfeszített és támoszlopokon rögzített sínek segítségével valósítja meg. Az ilyen közlekedési eszköz sebessége elérheti az 500 km/ó sebességet is és az irányítása teljesen automatizált. A rendszer alapját képező húrtechnológia lehetővé teszi….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg