• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ?

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ?

Mi az egyik legmegbízhatóbb módja a meggazdagodásnak ? Sokan azt gondolják, hogy az osztalékpapírok túlárazottak. De a nagy guruk szeretik őket, hiszen általában stabil, egészséges cégek fizetnek osztalékot és rossz tőzsdei környezetben biztos, rendszeres hozamot jelentenek a befektetőknek. Lassú, de biztos gazdagodást ígérve. Grace Groner egy egyszerű titkárnőként kezdte karrierjét az Abbott Laboratioriesnál 80 évvel ezelőtt. Amikor négy éve dolgozott, vásárolt három darabot a vállalat részvényeiből, 200 dolláros árfolyamon, amelyeket megtartott egészen élete végéig (2010-ben hunyt el). Csak ez a három részvény multimilliomossá tette a hölgyet, nagyrészt az osztaléknak köszönhetően. Az említett hölgy (akinek halálakor mintegy 7 millió dolláros vagyona….

Folytatás

A SkyWay-be vetett bizalom, ezért bízok a Skyway üzletben

A SkyWay-be vetett bizalom, ezért bízok a Skyway üzletben

A SkyWay-be vetett bizalom, ezért bízok a Skyway üzletben (kivonat az eredeti cikkből) „A SkyWay létrehozására 40 év intenzív munkával eltöltött évet áldoztam.” Ez áll Anatolij Junitszkij mérnök hivatalos honlapján. Ez idő alatt a tudós nem egyszer próbálta a húrtechnológia alapuló szállítási rendszerét létrehozni, különféle cégeken és partnereken keresztül, akikkel „úgy tűnt” vállt vállnak vetve halad a megnevezett cél irányába lépésről lépésre. Ezen cikk elkészítése során kiderült, hogy a lakonikus „40 év munka” több tucat intrikát, árulást, vagy egyszerűen csúnya eljárások sorát is magával hozta. Mit is rejt magában valójában a húrtechnológia története? A cikk megpróbálja kibogozni ezeket a történéseket…….

Folytatás

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke

Így változott a Sky Way Capital részvények értéke

Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke Így változott a Sky Way résztulajdonok értéke, nem hallottál még a Skywayről? De ha 10-30 éve kérdeztem volna ugyanezt, az  akkor  az így szólt volna: “- Nem hallottál még az Intel mikroprocesszoról, a PC-ről, a Windowsról, az Internetről, a Facebookról, a Goggle-ről, a Tesla Motors-ról?” Egy adat ami önmagáért beszél: Így változott az 1 angol fontért megvásárolható Sky Way résztulajdon értéke 2014.01.01.-től, a kezdetektől napjainkig: A föld legnagyobb és legenergiaigényesebb  ipara a közlekedés. A szállítás képezi az élet alapját egy országban. Ebben az iparban egy új ágazat születik a szemünk előtt. Idén készül el….

Folytatás

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ?

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ?

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ? Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben, a Skyway nem csak egy üzlet, nem csak egy pénzkereseti lehetőség! A Skyway egy környezetbarát innovatív szállítási rendszer. De nézzük kicsit részletesebben: Új generációs szállítás A SKY WAY egy komplex szárazföldi közlekedési rendszer ami húrvasút pálya és szerelvény családokból valamint irányító, energiaellátó biztonsági, kommunikációs és kényelmi rendszerekből áll, így a gazdaságossága műszaki alapon a végletekig optimizálható. A forradalmi HÚRVASÚT múlhatatlan MŰSZAKI ELŐNYEI: a.) SZERELVÉNYEK A szárazföldi szállításban durván vonóerő 90%-a légellenállásra 10%-a a gördülésre emésztődik el 1. A szerelvények alatti légörvényhatások elkerülhetők magaslati pálya (3,5-15m)….

Folytatás

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer

Milliárdos vállalkozás Skyway húrvasút közlekedési rendszer Már írtam több információt a Skyway húrvasútról, de most azt írtam, hogy milliárdos vállalkozás. Mitől lehet a Skyway milliárdos vállalkozás, mikor hasonló mint a legtöbb rendszer. Igen ám de azért nagyon sok különbség van a legtöbb rendszerhez képeset. Első és legnagyobb különbség, hogy akkor is jövedelmed lesz belőle ha egyetlen ember sem regisztrál be hozzád! Ez hogyan lehetséges? Azért történhet meg az, hogy jövedelmed lesz a Skyway üzletben mert amint csatlakozol és vásárolsz egy részvény csomagot akkor a tőzsdére kerülés után a most vásárolt résztulajdonok életre kelnek és felértékelődnek. Nézzünk egy példát: Amennyiben te mondjuk vásárolsz….

Folytatás

Elindult a visszaszámlálás csak rövid ideig elérhető már

A jövő és a szabadság soha nem volt ilyen elérhető

Elindult a visszaszámlálás csak rövid ideig elérhető már Az akció nem soká lezárul, de még mindig jelentős mennyiségű részvényhez lehet jutni a Skyway cégben! Ennek oka, hogy a Marina Gorkai Sky Way bemutató és tesztparkban sikeresen lezárult a 6. építési fázis és június 1.-től elkezdődik a 7. építési szakasz. Egyszóval szépen halad a projekt a megvalósítás útján. Elindult a visszaszámlálás már nem sok idő maradt a vásárlásra 1. Az új Sky Way rendszerek szerelvények és a pályák – a kiállítók speciális névre szóló meghívásának eleget téve – már a szeptember 20-23-a között zajló berlini Inno Trans Expon is megjelennek már! 2. Oroszországban egy több….

Folytatás

Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél

Részvénycsomag vásárlás részletre a Skyway cégnél

Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél, most társtulajdonos lehetsz a Skyway rendszerében! Ráadásul havi részlet fizetéssel is tudsz részt vásárolni. A résztulajdon csomagokról is írok itt lejjebb majd. De most nézzük mit kell tudni a Skyway-ről. Skyway fordítása légi út. Fő feladatunk finanszírozása Skyway projekt mielőbbi bevezetését, ezen innovatív közlekedési rendszert a világpiacon. Olyan gyors ritmust diktál a modern élet, hogy sok projekt elavult már a fejlesztés során: ők egyszerűen nem tudnak felzárkózni a gyors fejlődéshez a civilizációhoz. Ezért nem tudnak “lépést tartani a korral” – ezért úgy döntöttünk, hogy támogatjuk az áttörést SKYWAY technológiákat, melyek messze megelőzték….

Folytatás

Világszenzáció megérkezett a húrvasút szállítás

Világszenzáció megérkezett a húrvasút szállítás Világszenzáció megérkezett a húrvasút szállítás ismerd meg azt a környezetbarát technológiát amely visszaadhatja a földet az állatoknak és az emberiségnek! Éppen most zajlik a bemutató park létrehozása Beloroszuiában és 2016 októberében bemutatásra kerül az emberiség számára. Ezt a technológiát akarják alkalmazni a világon! Ennek a technológiának a megismertetésében nagy szerepet vállalhat mindenki! De mi is az a Skyway? A Sky Way húrvasut egy teljesen új felépítésű felszíni közlekedési rendszer, amelyben a forgalom 8-10 m magasan speciálisan elkészített és előfeszített síneken történik. Négy technológiát fejlesztettek ki. Nagy sebességű Városi Teher szerelvények modelljét. Új magaslati kiránduló eszköz….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg