• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk

Ma bemutatjuk amiről idáig csak beszéltünk 2016 májusában ismertem meg a SkyWay húrvasút technológiát. Ekkor mutatta meg a jelenlegi szponzorom, a technológiát és az üzleti részét. Mondhatom nem bántam meg, hogy csatlakoztam és támogatom a Skyway húrvasút megvalósítását. A csatlakozásom után nagyon sokat írtam a projektről és számos videót tettem közzé a youtube csatornámon is. Ezek a videók akkor még animáció formájában jelentek meg, mivel még csak tervek voltak. Nem sok olyan cég van, hogy az elindulásuk után nem sokkal betudják mutatni élő nagyságban a fejlődést! A Skyway most elérkezett arra pontra amikor az idáig animáció formájában bemutatott közlekedési eszközökből….

Folytatás

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk

Aktuális SkyWay hírek, információk MÁR AZ ELSŐ TESZTKÖREIT RÓJA A UNIBIKE!!!!! Elkészült a könnyű városi húrvasút pálya szakasza, így élesben is elkezdődött a UniBike terepi tesztelése! A SkyWay projekt túl van a legnehezebb első 3 évén, amikor még „csak” az álmok és a jobb jövőbe vetett hite vezette mind a több mint 80 ezer befektetőjét, részvényesét és támogatóját! A jobb élhetőbb közös jövőnkbe vetett hitünk, Junickij főkonstruktőr 40 éves kiállása, józan esze, töretlen eltökéltsége, a csapata fegyelmezett tervezése, szervezése és végrehajtása, valamint a mi népes és lelkes csapatunk független bizalma, anyagi támogatása a valóságban is megteremtette az ökológiailag tiszta, balesetmentes,….

Folytatás

Életre szóló lehetőség ! Profit egy életen át !

Életre szóló lehetőség ! Profit egy életen át !

Életre szóló lehetőség ! Profit egy életen át  ! Ne maradj ki a XXI.század Közlekedési Projektjéből! SKY WAY CAPITAL-VÁROSI-TEHER ÉS LÉGI ÚTI KÖZLEKEDÉS! Üzlet,extra jövedelemmel, életre szóló lehetőséggel! Legyél társtulajdonosa a XXI.sz.közlekedési technológiájának! Legyél befektetője a világ új- generációs, szuper közlekedési technológiájának! Profit egy életen át! SKY WAY- LÉGI ÚT Egyedül álló közlekedési technológia a világon! Ez fogja uralni a világ közlekedésének legalább 50%-át! Egyedül állóan gyors,biztonságos,gazdaságos,környezetbarát közlekedés ! A társaság részvényei mindenki számára elérhetők! A hozam akár 5000%-ék vagy több is lehet 2-3 év múlva! Egy életre szóló passzív jövedelem! A részvényeket gyermekeink,unokáink is örökölhetik! Már kis összeggel akár….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg