• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Első SkyWay UniBus Fantasztikus dolgokat csinálunk, ami hamarosan valósággá válik

Az első SkyWay UniBus Fantasztikus dolgokat csinálunk

Első SkyWay UniBus Fantasztikus dolgokat csinálunk A videó fordítása: Jó napot kívánok! Mihail Kiricsenko vagyok. A SkyWay híreket látják, melyben a csúcstechnológia legfrissebb eredményeiről és alkalmazásáról tájékoztatjuk önöket. A mai riportunk igazán különleges, hiszen a gördülőállomány legtitkosabb fejlesztéseit mutatjuk be önöknek! A bemutatót személyesen Anatolij Eduardovics Junickij vezeti Jó napot kívánok Anatolij Eduardovics! Titkokat nem fedünk fel, megmutatjuk azt, amit már meg lehet. Menjünk be a műhelybe! – Mint ahogy látják, már itt a folyosón is van néhány elem. Ez a UniBus törzsének egyik oldaleleme, ami az alvázat takarja. A szélvédő bal oldala kiöntő formájának egy része látható itt. Uibus….

Folytatás

A SkyWay vezetője ellenőrző látogatást végzett a munkavégzési helyeken !

2016.07.21. 11:08 A SkyWay vezetője ellenőrző látogatást végzett a munkavégzési helyeken ! A:Junitszkij rámutatott, hogy a SkyWay városi és gyors pályák közös szakaszának feszítőállomásain végzett betonozási munkálatok felgyorsítása szükséges. Ezek befejeztével lehetséges csak az útstruktúra előfeszített belső húrsínei szerkezeti megfeszítését elvégezni illetve a zárt sínprofilok speciális betonnal való feltöltését elvégezni. Összességében a főkunstruktőr az ellenőrzés eredményeivel elégedett volt: “A SkyWay szerelvények és a húrsínpálya szerkezetének munkái a tervek szerint haladnak. Ezt nagy részben a technológia folyamatos menet közbeni továbbfejlesztésének is köszönhető. Már ma egész sor olyan megoldást találtunk, amiknek köszönhetően a végtermék sokkal olcsóbban lesz megvalósítható, mint az az eredeti….

Folytatás

MÉG EGYSZER a SkyWayről : VÁLASZOK AZ UTOLSÓ “MIÉRTRE” !

MÉG EGYSZER a SkyWayről : VÁLASZOK AZ UTOLSÓ "MIÉRTRE" !

2016.07.20. 11:18 MÉG EGYSZER a SkyWayről : VÁLASZOK AZ UTOLSÓ “‘MIÉRTRE” ! A beszélgetés résztvevői: 1.Orlov Mihail Alekcoszandrovics – professzor, a műszaki tudományok doktora a számítástechnika és az automatizált tervezési rendszerek területén – az MTRIZ (Feltalálói Feladatok Megoldásának Modern Elmélete) akadémia tudományos vezetője és társalapítója , 220 munka szerzője és társszerzője, köztük 12 tankönyv és monográfia, közöttük 50 saját találmány (szerzői tanúsítvány, és szabadalom) és több mint 200 a megrendelők érdekében létrehozott találmány szerepel – az elmúlt 23 év során tapasztalattal rendelkezik 6 cég létrehozásában és működtetésében – elméleteket fejleszt, termékek és technológiák kidolgozását vezeti az MTRIZ Terjesztésében és globális….

Folytatás

Így, készül a SkyWay! Videóriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról

Így, készül a SkyWay! Videóriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról

Így, készül a SkyWay! Videóriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról   Így, készül a SkyWay, videoriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról a SkyWay műhelyeiben és az EkoTechnoParkban   A Rod Hook vezette mérnőki szakértői delegáció elsőként meglátogatta a teljes életnagyságú bemutató és az ipari prototípus darabok elkészítésére szolgáló prototípus modellek számára kialakított, új az érdeklődő szemek elől alapvetően elzárt SkyWay összeszerelő műhelyt. Nem kis méreteinél fogva ugyanitt a pályák szerkezeti elemeivel való tesztek is lefolytathatók. Elkezdődött a visszaszámlálás is!   Alekcandr Szinkeivics egy a 80-90es években még a MAZ színeiben versenyző műszaki sport és mérnök szakember – túlzás nélkül emblematikus….

Folytatás

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?

Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park ?   Mi az a SkyWay Öko-Techno Bemutató Park, Junitszkij Anatolij Eduardovics, a “húrtechnológia” megalkotója és vezető tervezője. Az Öko-Techno Park (Természetbarát Műszaki Bemutató Park) a SkyWay innovációs technológiájának gyakorlati megvalósítási központja és egyben a nemzetközi szakértői vizsgálatok és műszaki megfelelőségi tanúsítások helyszíne is lesz. Az Öko-Techno Park építkezése Belorussziában, Marinogorka városa mellett, 35 hektárnyi területen zajlik.Innen kiindulva lép ki a SkyWay a globális szállítási infrastrukturális rendszerek világpiacára és kel versenyre annak résztvevőivel. 2016 októberében ez a Bemutató Park mutatja be a SkyWay innovációs technológiájának minden egyes részterületét a világ szakmai nagyközönségének. Ez….

Folytatás

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?   A Skyway nem csak egy egyszerű üzlet! A Skyway szállítási struktúra megváltoztatja a szállítási szokásainkat. Meg óvja a természetet megmenti a bolygót! A Skyway projektet már 39 éve indította el JUNICKIJ ANATOLIJ EDUARDOVICS – a közlekedési ipart alapjaiban forradalmasító Rail Sky Way (RSW) elnevezésű, “húrtechnológia alapú”, magas felszíni közlekedési rendszer feltalálójának és megteremtője. A Földön jelenleg közel 1 millió kilométer fokozatosan elhasználódó vasúti pálya vár lecserélésre – a következő 50 évben és akkor még nem esett szó a bővítésről. Olcsóbb és egyszerűbb a Sky Way húrvasutat újonnan megépíteni mint egészében felújítani a régit és utána….

Folytatás

Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába

Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába

Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába, friss információ, hogy a múlt havi 64 helyett mára már 72 ország kapcsolódott be a SkyWay aktív régióinak körébe! Többek között Szerbia, Horvátország, Románia, Kanada is megnyílt az Eko-Techno-Park bemutató park aktív támogatásának! Ismételt megerősítést nyert az az információ is, hogy aki az Innotrans csomagon keresztüli támogatást választja, az szeptember 23-24-én jogosult az Innotrans kiállítás rendezvényeit ingyenesen meglátogatni Berlinben! Új országok kapcsolódtak be a Skyway húrvasút finanszírozásába Dél Ausztráliában, Adelaide-ben az aktuális villamosvonalak bővítése kapcsán konkurens lehetőségként már szóba kerül a SkyWay húrvasút technológia….

Folytatás

Ingyenesen is szerezhető résztulajdon a Skyway cégnél

Ingyenesen is szerezhető részvény a Skyway cégnél

Ingyenesen is szerezhető résztulajdon a Skyway cégnél Viszont még most is érdemes részvényeket vásárolni! Ingyenesen is szerezhető részvény a Skyway cégnél, igen jól hallod ingyenesen is tudsz részvényt vásárolni a Skyway cégnél! Először egy pár szó a cégről! 1977-ben JUNICKIJ ANATOLIJ EDUARDOVICS – a közlekedési ipart alapjaiban forradalmasító Rail Sky Way (RSW) elnevezésű, “húrtechnológia alapú”, magas felszíni közlekedési rendszer főkonstruktőrének, megteremtője indította útjára a Skyway húrvasút létrehozását! Azóta eltelt 39 kemény év és az akadályokat leküzdve egy professzionális csapatot összehozva eljutottak odáig, hogy most már több milliárdos megrendeléssel rendelkeznek. A jövő közlekedési eszközét hozták létre. A Skyway húrvasút bemutató és teszt park….

Folytatás

„Szilikonvölgy”jelentőségű új piaci robbanás a közlekedési szektorban !

„Szilikonvölgy”jelentőségű új piaci robbanás a közlekedési szektorban

„Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban ! „Szilikonvölgy”jelentőségű  új piaci robbanás a közlekedési szektorban A 6. műszaki technológia éra kapuján lépünk be! A technológiai érák minden újabb szintje ( ló, gőz, robbanómotor, elektromosság, számítógép,  maghasadás)  – soha nem csinnadrattával jött el, amikor  beköszöntött. Bizonyos lángelmék álmai, teremtései és  közvetlen áldozatos munkája, hozzájárulása útján öltött  fokozatosan testet minden új ötlet gondolat és rendszer.  Vannak kiemelkedő zsenik és meghatározó  személyiségek  a Földön akik képesek az újat  megálmodni, megmutatni, bebizonyítani a korábbi  „lehetetlenségekkel” szemben. Jöhetnek ők  akár    megváltók, lánglelkű költők  vagy  zseniális műszaki  lángelmék képében, de mindenképpen szükségük van a többi ember támogatására,….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg