• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A Sky Way, mint kézzelfogható valóság ! Innotrans berlini kiállítás összefoglaló

A Sky Way, mint kézzelfogható valóság

A Sky Way, mint kézzelfogható valóság ! Sajnos én személy szerint nem tudtam részt venni a kiállításon, de a munkatársam Tóthné Vivien kint volt és élőben látta a Skyway 2 prototípusát. Valamint számos kiállító ezidáig elért fejlesztéseit, eredményeit, új típusok bemutatását. Vivien beszámolója nyomán készült ez a cikk. Hogy mennyire valós és tényszerű az a közlekedési technológia, amit a Sky Way megalkotott? És nem mellékesen, amiből hatalmas profitra számíthat az, aki a cégrészvények birtokosa lesz? Szeptember 20 – 23. -án, külön felkérésre a Sky Way is bemutatkozott a Berlinben megrendezett InnoTrans nemzetközi közlekedéstechnikai kiállításon.. Mint a kisbefektetői program egyik koordinátora, jómagam is nagyon….

Folytatás

A vasútipar legfontosabb vására Berlinben InnoTrans 2016

A vasútipar legfontosabb vására Berlinben InnoTrans 2016

A vasútipar legfontosabb vására Berlinben InnoTrans 2016 A vonatokat és villamosokat felvonultató InnoTrans nevű szakkiállítást kétévente rendezik Berlinben. Idén szeptember 20 és 23 között tart nyitva Európa legnagyobb vonat-, villamos és szállítmányozás-technikai kiállítása, az InnoTrans. A helyszín a gigantikus Berlin Messe vásárközpont, ahol 3500 méternyi sínpálya áll a meglehetősen macerásan mozgatható újdonságok rendelkezésére. A legnagyobb vonat-, és villamosgyártó cégek mellett felvonul a teher-, és személyszállításhoz kapcsolódó komplett háttéripar is, a pálya- és alagútépítő cégektől kezdve egészen az logisztikai vállalatokig. A rendezvény méreteire jellemző, hogy idén több mint 161 ezer négyzetméteren terpeszkedik, és több mint 3500 kiállítót regisztráltak. Két éve 126 ezren….

Folytatás

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Mi is az a SkyWay Projekt ?

Mi is az a SkyWay Projekt ?   Mi is az a SkyWay Projekt ? Vajon ha vissza tudnál menni egy időgéppel múltba akkor te is átírnád a jövődet és részt szereznél az Intel, az Apple, a Microsoft, a Google, a Facebook, a Boing, az Alibaba, vagy az Uber tulajdonából? Még ha az időutazást meg is oldanád, akkor sem biztos, hogy ebbe a kedvezményezetti körbe is be tudnál kerülni… Ennek fényében nézz rá a SkyWay startup programra, hiszen a Föld legalább 200 országa infrastrukturális piacára lép be jövőre ez a cég, egy olyan újítással, amivel 15 évvel lelépte konkurenciáit… A….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg