• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ?

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ?

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ? Előnyös pénzügyi befektetés A cégtulajdon egy részére tesz szert a névleges potenciális értékének századrészeiért. A cég világpiacra való kilépésekor elméletileg sok százszoros akár 1000%-os vagy még ennél is magasabb profitra tehet szert. Szellemi tulajdon A SkyWay cégcsoport kizárólagos joggal rendelkezik a húrszállítás technológiája felett.Független szakértők véleménye szerint a technológia értéke:$ 400 867 433 000   Élethossziglani osztalék A tulajdonhányaduknak megfelelő arányban, minden a cég által megvalósított célprojektből Ön is megkapja a nyereségét   Egy Világcég társtulajdonlása A cégtulajdon egy részének megszerzésével a XXI század legnagyobb szállítási egyesülésének társtulajdonosává válik   A technológia kiforrottsága A technológia kidolgozása 1977-ben….

Folytatás

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak

A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak A Skyway Techno Eko Parkban a munkák tovább folytatódnak. A harmadik feszítőállomás szerelése is elkezdődött. 0:48 Már áll a könnyű városi szakasz 15 köztes támasztóoszlopa. Épülnek a szélső feszítőállomások is hozzájuk amik a fordított L alakú támasztóoszlopokon megtartott könnyű húrsíneket tartják majd megfeszítve. 1:47 A könnyű városi szakasz második feszítőállomása földmunkái és alapozása után már a földfelszín feletti vasszerkezet-szerelési munkái folynak amelyek után a zsaluzás és a betonkiöntés következik majd. Ezek fogják a húrpályát (minusz 50 és plusz 50 C fok között is) kellőképpen előfeszítetten tartani és ennek megfelelően komoly vasszerkezeti….

Folytatás

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?

Hogyan lehet pénzt kivenni a Skyway üzletből ?   A Skyway nem csak egy egyszerű üzlet! A Skyway szállítási struktúra megváltoztatja a szállítási szokásainkat. Meg óvja a természetet megmenti a bolygót! A Skyway projektet már 39 éve indította el JUNICKIJ ANATOLIJ EDUARDOVICS – a közlekedési ipart alapjaiban forradalmasító Rail Sky Way (RSW) elnevezésű, “húrtechnológia alapú”, magas felszíni közlekedési rendszer feltalálójának és megteremtője. A Földön jelenleg közel 1 millió kilométer fokozatosan elhasználódó vasúti pálya vár lecserélésre – a következő 50 évben és akkor még nem esett szó a bővítésről. Olcsóbb és egyszerűbb a Sky Way húrvasutat újonnan megépíteni mint egészében felújítani a régit és utána….

Folytatás

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával   Igen a Skyway innovatív szállítási rendszer támogatásával lehet karriert építeni! Miért mondom ezt? Ismereteim között már sok internetes munka szerepel, de ilyet még nem láttam, hallottam. Társtulajdonos lehet bárki a Skyway húrvasút szállítási technológia támogatásával. Ez annyit jelent, hogy most néhány dollárért igen komoly mennyiségű résztulajdonhoz lehet jutni a Skyway cégnél. De mennyihez? Ez változó! Különböző csomagokat kínál a Skyway kisbefektetők számára. Jelenleg egy dollárért 141-től 325 tulajdonrészhez lehet hozzá jutni. Na már most bárki vásárolhat csomagot a lehetőségeinek megfelelően, akár havi részlet vásárlással is. A havi részlet vásárlást azért indította a Skyway, hogy azok….

Folytatás

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ?

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ?

Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben ? Mit kapsz a pénzedért a Skyway üzletben, a Skyway nem csak egy üzlet, nem csak egy pénzkereseti lehetőség! A Skyway egy környezetbarát innovatív szállítási rendszer. De nézzük kicsit részletesebben: Új generációs szállítás A SKY WAY egy komplex szárazföldi közlekedési rendszer ami húrvasút pálya és szerelvény családokból valamint irányító, energiaellátó biztonsági, kommunikációs és kényelmi rendszerekből áll, így a gazdaságossága műszaki alapon a végletekig optimizálható. A forradalmi HÚRVASÚT múlhatatlan MŰSZAKI ELŐNYEI: a.) SZERELVÉNYEK A szárazföldi szállításban durván vonóerő 90%-a légellenállásra 10%-a a gördülésre emésztődik el 1. A szerelvények alatti légörvényhatások elkerülhetők magaslati pálya (3,5-15m)….

Folytatás

A Skyway résztulajdonnal csak nyerni lehet ?

A Skyway részvényekkel csak nyerni lehet ?

A Skyway résztulajdonnal csak nyerni lehet ? A Skyway részvényekkel csak nyerni lehet, sokan megkérdezték már ezt tőlem. Nézzük akkor mi az igazság! A Skyway egy több milliárdos vállalkozás. Olyan közlekedési, szállítási struktúrát hoznak létre amire mindenhol a világon szükség van. Minden országban szükség van közlekedési szállítási rendszerre! Szállítás nélkül nem létezünk. Igen ám de nem mindegy milyen rendszert építenek. Ez idáig használt szállítási eszközökkel elvették az életteret az állatoktól, növényektől mivel az út, vasút építéssel befedjük a földet és a föld nem tud lélegezni ezzel jelentős károkat okozva a természetnek. Arról nem is beszélve, hogy gigantikus költségekkel lehet felépíteni,….

Folytatás

Ingyenesen is szerezhető résztulajdon a Skyway cégnél

Ingyenesen is szerezhető részvény a Skyway cégnél

Ingyenesen is szerezhető résztulajdon a Skyway cégnél Viszont még most is érdemes részvényeket vásárolni! Ingyenesen is szerezhető részvény a Skyway cégnél, igen jól hallod ingyenesen is tudsz részvényt vásárolni a Skyway cégnél! Először egy pár szó a cégről! 1977-ben JUNICKIJ ANATOLIJ EDUARDOVICS – a közlekedési ipart alapjaiban forradalmasító Rail Sky Way (RSW) elnevezésű, “húrtechnológia alapú”, magas felszíni közlekedési rendszer főkonstruktőrének, megteremtője indította útjára a Skyway húrvasút létrehozását! Azóta eltelt 39 kemény év és az akadályokat leküzdve egy professzionális csapatot összehozva eljutottak odáig, hogy most már több milliárdos megrendeléssel rendelkeznek. A jövő közlekedési eszközét hozták létre. A Skyway húrvasút bemutató és teszt park….

Folytatás

Elindult a visszaszámlálás csak rövid ideig elérhető már

A jövő és a szabadság soha nem volt ilyen elérhető

Elindult a visszaszámlálás csak rövid ideig elérhető már Az akció nem soká lezárul, de még mindig jelentős mennyiségű részvényhez lehet jutni a Skyway cégben! Ennek oka, hogy a Marina Gorkai Sky Way bemutató és tesztparkban sikeresen lezárult a 6. építési fázis és június 1.-től elkezdődik a 7. építési szakasz. Egyszóval szépen halad a projekt a megvalósítás útján. Elindult a visszaszámlálás már nem sok idő maradt a vásárlásra 1. Az új Sky Way rendszerek szerelvények és a pályák – a kiállítók speciális névre szóló meghívásának eleget téve – már a szeptember 20-23-a között zajló berlini Inno Trans Expon is megjelennek már! 2. Oroszországban egy több….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg