• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

SkyWay a A minőségi védjegye folyóiratban!

SkyWay a A minőségi védjegye folyóiratban!

SkyWay a A minőségi védjegye folyóiratban! A fehérorosz „A minőség védjegye” ipari szakmai folyóirat a decemberi számában a Junitszkij féle húrtechnológia témájának szentelt cikket jelentetett meg. A publikáció szerzője részletesen leírta a SkyWay technológia létrehozásának történtét, tárgyalta az innovatív szállítási rendszer technikai perspektíváit és nagyra értékelte a technológia jelenlegi fejlesztési fázisát, valamint a megvalósításának kilátásait. „Az Innovációs húrszállítás projektjén dolgozó szakemberek által a mai napig kolosszális mennyiségű munka került elvégzésre, amelyhez hasonlót sehol a világban nem végeztek még el, és ne feledkezzünk meg róla, hogy ez az ágazatot átformáló szállítási-infrastruktúrális technológia minden állami támogatás nélkül, kockázati befektetési fázisban kerül létrehozásra.”-….

Folytatás

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött A SkyWay forgatócsoportja visszatért a „Sztrojprogressz” NyRT-től, ahol a „Húrtechnológiák” ZRT és az említett gyár munkatársainak közös erőfeszítéseivel kidolgozták a személyforgalmi városi és gyorsforgalmi SkyWay-vonalak pályagyártási technológiai folyamatait. A cég építkezési acél vázszerkezetek és vasbeton elemek gyártásához szükséges segédeszközök előállítására szakosodott. A vállalkozás a legmodernebb berendezésekkel: azaz függőleges és esztergáló CNC vezérlésű megmunkáló központokkal, vízszintes megmunkáló központokkal, plazmavágó berendezésekkel, egy sor univerzális maró- és esztergagéppel, szalagvágó gépekkel, élhajlító berendezésekkel különböző lemezacélok és acélidomok megmunkálásához valamint festő-szárító kamra és sok egyéb modern berendezéssel is fel….

Folytatás

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay?

A SkyWay Capital bemutatja, Mi is a SkyWay? A SkyWay Capital bemutatja – videó fordítás A SkyWay Capital önkéntes befektetési társaság, amely vállalat célja a húrvasút és a kapcsolódó infrastruktúra megépítésének a finanszírozása. Mi egy gyökeresen új közlekedési rendszert hozunk létre, ami környezetbarát, biztonságos, komfortos és sokkal olcsóbb az összes jelenleg működő megoldásnál. Mi is a SkyWay? Egyszerűen fogalmazva – ez egy földfelszín feletti közlekedési rendszer, ami a közlekedést előfeszített és támoszlopokon rögzített sínek segítségével valósítja meg. Az ilyen közlekedési eszköz sebessége elérheti az 500 km/ó sebességet is és az irányítása teljesen automatizált. A rendszer alapját képező húrtechnológia lehetővé teszi….

Folytatás

Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik!

Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik!

Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik! A terveknek megfelelően ezen a héten már a gyors és városi vonalak közös szakaszának második feszítőállomása legfelsőbb szintjének betonozása zajlott. Az első valós méretű húrtechnológia alapú SkyWay útszakasz teljes elkészültéhez még a a második feszítőállomás második szintje falainak felhúzása és az első feszítőállomás kommunikációs moduljának elkészülte szükséges. Ez már elenyészően kevés ahhoz képest, ami már eddig elkészült. Közzétesszük a helyszínen készült képeket! A felvétel képeinek minősége nem összemérhető a az építkezés valódi minőségével. Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik! Most lehetőséged van….

Folytatás

OKOS Megoldás, mely a segítségedre van,hogy ne szenvedj tovább a pénztelenség miatt

OKOS Megoldás, mely a segítségedre van,hogy ne szenvedj tovább a pénztelenség miatt

OKOS Megoldás, mely a segítségedre van,hogy ne szenvedj tovább a pénztelenség miatt OKOS Megoldás, mely a segítségedre van,hogy ne szenvedj tovább a pénztelenség miatt, egy olyan megoldással ismertetlek meg, amivel egy életre megoldhatod az anyagi problémádat. Továbbá azt kell, hogy mondjam nem csak a saját anyagi problémádat oldod meg hanem a gyereked az unokád de még a dédunokádnak sem lesz anyagi gondja. Hogyan lehetséges ez? Elmondom! Arra kérlek figyelmesen olvasd el, hogy megismerd miről is van szó! A Skyway húrvasút egy föld felett elhelyezkedő szállítási struktúra. Ezt a technológiát még nem nagyon ismerik az emberek. Pedig nagy szüksége van rá….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg