• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg!

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg!

Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg! Jól nézd meg ezt mert az egész világon el fog terjedni, és te is találkozni fogsz majd vele. Sőt! Sok problémát oldhat majd meg! Az úgynevezett Sky Way húrvasút óriási találmány, a föld felszín felett közlekedik nem veszélyeztetve az élőlényeket, elkerülhetők a balesetek, mivel nincsenek csomópontok, kereszteződések. Óriási jelentősége lesz ennek a szállítási technikának, mert az egész világon elterjedhet, és vissza adja a bolygót az élőlényeknek! Ez lehet a jövő nagy találmánya, ami rengeteg problémánkat oldhatja meg! A Sky Way egy szárazföldi közlekedési rendszer, amelynél  pillérek a hordozói a….

Folytatás

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ?

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ?

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ? Előnyös pénzügyi befektetés A cégtulajdon egy részére tesz szert a névleges potenciális értékének századrészeiért. A cég világpiacra való kilépésekor elméletileg sok százszoros akár 1000%-os vagy még ennél is magasabb profitra tehet szert. Szellemi tulajdon A SkyWay cégcsoport kizárólagos joggal rendelkezik a húrszállítás technológiája felett.Független szakértők véleménye szerint a technológia értéke:$ 400 867 433 000   Élethossziglani osztalék A tulajdonhányaduknak megfelelő arányban, minden a cég által megvalósított célprojektből Ön is megkapja a nyereségét   Egy Világcég társtulajdonlása A cégtulajdon egy részének megszerzésével a XXI század legnagyobb szállítási egyesülésének társtulajdonosává válik   A technológia kiforrottsága A technológia kidolgozása 1977-ben….

Folytatás

Pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is !

Pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is

Pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is ! Mostanában sokszor hallom és látom, hogy azt írják pénzt keresni most kell nem 2020-ban. Akár igaz is lehetne de én az mondom, hogy pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is! Véleményem szernit ez cáfolhatatlan! Mivel egy pénzcentrikus világban élünk ezért nagyon nem mindegy, hogy csak most keresek pénzt vagy évekmúltával is egy üzletben. Ezért én úgy választottam az üzeletet amivel később, akár több évtizeden keresztül pénzt tudok  generálni pénzhez tudok jutni. Minden esetre gondolok a jövőre is! Azt mondják a jövő bizonytalan, nem látni! Ez igaz, de aki….

Folytatás

Az Eko Techno Park épülése töretlenül halad előre

Az Eko Techno Park épülése töretlenül halad előre

Az Eko Techno Park épülése töretlenül halad előre A SkyWay könnyű városi szakaszának feszítő oszlopai is a helyükön állnak már ! Az EkoTechnoParkban már sikeresen beszerelték a könnyű városi szakasz tartó-feszítő oszlopait, amelyen a könnyű 14 személyes helyi városi UniBusz fog közlekedni. Ahogy a nyár közepén az egyik interjújában A.E.Junitszkij elmondta ez a szerelési folyamat kevesebb mint 24 óra alatt elvégezhető. Az Eko Techno Park épülése töretlenül halad előre A valóságban még rövidebb idő alatt történt ez meg. Az első feszítő tartó 1 óra alatt míg a második 20 perc alatt került a helyére. Minden alapu nk meg van arra,….

Folytatás

Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik!

Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik!

Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik! A terveknek megfelelően ezen a héten már a gyors és városi vonalak közös szakaszának második feszítőállomása legfelsőbb szintjének betonozása zajlott. Az első valós méretű húrtechnológia alapú SkyWay útszakasz teljes elkészültéhez még a a második feszítőállomás második szintje falainak felhúzása és az első feszítőállomás kommunikációs moduljának elkészülte szükséges. Ez már elenyészően kevés ahhoz képest, ami már eddig elkészült. Közzétesszük a helyszínen készült képeket! A felvétel képeinek minősége nem összemérhető a az építkezés valódi minőségével. Hírek az EkoTechnoPark-ból: Már a második feszítő állomás legfelső szintjének betonozása zajlik! Most lehetőséged van….

Folytatás

Fotó riport az EkoTechnoParkról !

Fotó riport az EkoTechnoParkról !

2016.07.19. 19:14 Fotó riport az EkoTechnoParkról ! Fotó riport az EkoTechnoParkról ! elindult a teher SkyWay szakasz építése, ami a teherszállítási rendszer teljes tevékenységét fogja demonstrálni: a töltő-ürítő állomáson a szállítószalagos teher berakodást egy speciális szállító tartályba majd a teher szállítást egy megadott útvonalon és annak kirakodását egy ürítő-töltő állomáson. Fotó riport az EkoTechnoParkról ! Az Eko-Techno-Parkban folytatódnak a városi személyszállítási valamint a nagysebességű és a könnyű séta útvonalak szakaszainak építkezései is. Épül az első feszítőállomáson belül a multifunkciós modul is ahol helyet kap a az a nagysebességű szakaszhoz tartozó 1000KW-os (1360LE) indító-húzó alállomás is, amely képes a 10 tonnás….

Folytatás

Így, készül a SkyWay! Videóriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról

Így, készül a SkyWay! Videóriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról

Így, készül a SkyWay! Videóriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról   Így, készül a SkyWay, videoriport az ausztrál delegáció legutóbbi látogatásáról a SkyWay műhelyeiben és az EkoTechnoParkban   A Rod Hook vezette mérnőki szakértői delegáció elsőként meglátogatta a teljes életnagyságú bemutató és az ipari prototípus darabok elkészítésére szolgáló prototípus modellek számára kialakított, új az érdeklődő szemek elől alapvetően elzárt SkyWay összeszerelő műhelyt. Nem kis méreteinél fogva ugyanitt a pályák szerkezeti elemeivel való tesztek is lefolytathatók. Elkezdődött a visszaszámlálás is!   Alekcandr Szinkeivics egy a 80-90es években még a MAZ színeiben versenyző műszaki sport és mérnök szakember – túlzás nélkül emblematikus….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg