• Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban

A SKYWAY nagyban folytatja a munkát a tesztmenetek zajlanak a bemutatóparkban Japán szabadalmi hivatala 4 tanúsítványt adott át Anatolij Junitszkijnek, a SkyWay meghódítja Indonéziát, a unibusz és a unibike már készül a téli hideg előtti szervízére, A “Húrtechnológiák” Zrt megkapta a természetközpontú irányítási rendszerének tanúsítványát. Japán szabadalmi hivatala Anatolij Junitszkij számára a lajstromba vett ipari mintapéldányokra, 4 tanúsítványt állított ki – adja hírül Anatolij Junitszkij weboldala. A dokumentumok teljes listájával a honlap “Találmányok, ipari mintapéldányoké – áruvédjegyek” menüpontjában ismerkedhetnek meg. Ugyancsak emlékeztetünk arra, hogy az EU Szellemi Tulajdonok Hivatala Anatolij Junitszkij számára 11 ipari mintapéldányok szellemi tulajdonára vonatkozó – tanúsítványt adott….

Folytatás

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ?

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ?

Miért előnyös már ma befektetni a SkyWaybe ? Előnyös pénzügyi befektetés A cégtulajdon egy részére tesz szert a névleges potenciális értékének századrészeiért. A cég világpiacra való kilépésekor elméletileg sok százszoros akár 1000%-os vagy még ennél is magasabb profitra tehet szert. Szellemi tulajdon A SkyWay cégcsoport kizárólagos joggal rendelkezik a húrszállítás technológiája felett.Független szakértők véleménye szerint a technológia értéke:$ 400 867 433 000   Élethossziglani osztalék A tulajdonhányaduknak megfelelő arányban, minden a cég által megvalósított célprojektből Ön is megkapja a nyereségét   Egy Világcég társtulajdonlása A cégtulajdon egy részének megszerzésével a XXI század legnagyobb szállítási egyesülésének társtulajdonosává válik   A technológia kiforrottsága A technológia kidolgozása 1977-ben….

Folytatás

Pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is !

Pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is

Pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is ! Mostanában sokszor hallom és látom, hogy azt írják pénzt keresni most kell nem 2020-ban. Akár igaz is lehetne de én az mondom, hogy pénzt keresni nem csak most kell hanem 2020-ban is! Véleményem szernit ez cáfolhatatlan! Mivel egy pénzcentrikus világban élünk ezért nagyon nem mindegy, hogy csak most keresek pénzt vagy évekmúltával is egy üzletben. Ezért én úgy választottam az üzeletet amivel később, akár több évtizeden keresztül pénzt tudok  generálni pénzhez tudok jutni. Minden esetre gondolok a jövőre is! Azt mondják a jövő bizonytalan, nem látni! Ez igaz, de aki….

Folytatás

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway

Tuti invesztálás rövid és hosszútávra Skyway Mit tegyen az, akinek van egy kevéske vagy nem éppen kevéske megtakarítása,és szaporítani akarja? OK, szóval tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon a befektetések és az ezzel kapcsolatos dolgok teljesen hidegen hagyják az embereket,hiszen sokan még a rezsit is nehezen fizetik ki, félrerakni nem szokás. Azon sem csodálkozom, hogy az emberek nem különösebben fogékonyak a téma iránt, elvégre többségében fiatalok, ők meg általában a mának, a hardvernek/szoftvernek élnek. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy egy pici segítség elkelhet, hiszen biztosan vannak kivételek is. Ezért megosztom veletek a tuti módszer, aminek a segítségével a hosszú távra (ezalatt 1-10 éves befektetést kell….

Folytatás

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával

Építs karriert a Skyway húrvasút technológia támogatásával   Igen a Skyway innovatív szállítási rendszer támogatásával lehet karriert építeni! Miért mondom ezt? Ismereteim között már sok internetes munka szerepel, de ilyet még nem láttam, hallottam. Társtulajdonos lehet bárki a Skyway húrvasút szállítási technológia támogatásával. Ez annyit jelent, hogy most néhány dollárért igen komoly mennyiségű résztulajdonhoz lehet jutni a Skyway cégnél. De mennyihez? Ez változó! Különböző csomagokat kínál a Skyway kisbefektetők számára. Jelenleg egy dollárért 141-től 325 tulajdonrészhez lehet hozzá jutni. Na már most bárki vásárolhat csomagot a lehetőségeinek megfelelően, akár havi részlet vásárlással is. A havi részlet vásárlást azért indította a Skyway, hogy azok….

Folytatás

Bankbetét vagy befektetés ?

Bankbetét vagy befektetés ?

Bankbetét vagy befektetés ? Bankbetét vagy befektetés Melyiket célszerű most választani? Ez több dologtól függ, de elsősorban a bankbetét a nagyobb pénzösszegeknek lenne jó. Igen ám de mit csináljanak azok akiknek nincs nagyobb összeg a kezükben és még is szeretnék, hogy többet érjen a pénzük az az mint a bankbetétnél növekedjen az értéke a pénzüknek. Először is nem olyan régen olvastam, hogy ötszázezer forint banki lekötés után egy hónap után a levonások után 5 forint a nyereség. Hát ez nem nagyon éri meg szerintem! De nézzük azokat akiknek csak kis pénzük van, mondjuk nincsen csak havonta 25-50 dollár értékű forintjuk….

Folytatás

Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél

Részvénycsomag vásárlás részletre a Skyway cégnél

Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél Résztulajdon vásárlás részletre a Skyway cégnél, most társtulajdonos lehetsz a Skyway rendszerében! Ráadásul havi részlet fizetéssel is tudsz részt vásárolni. A résztulajdon csomagokról is írok itt lejjebb majd. De most nézzük mit kell tudni a Skyway-ről. Skyway fordítása légi út. Fő feladatunk finanszírozása Skyway projekt mielőbbi bevezetését, ezen innovatív közlekedési rendszert a világpiacon. Olyan gyors ritmust diktál a modern élet, hogy sok projekt elavult már a fejlesztés során: ők egyszerűen nem tudnak felzárkózni a gyors fejlődéshez a civilizációhoz. Ezért nem tudnak “lépést tartani a korral” – ezért úgy döntöttünk, hogy támogatjuk az áttörést SKYWAY technológiákat, melyek messze megelőzték….

Folytatás

Világszenzáció megérkezett a húrvasút szállítás

Világszenzáció megérkezett a húrvasút szállítás Világszenzáció megérkezett a húrvasút szállítás ismerd meg azt a környezetbarát technológiát amely visszaadhatja a földet az állatoknak és az emberiségnek! Éppen most zajlik a bemutató park létrehozása Beloroszuiában és 2016 októberében bemutatásra kerül az emberiség számára. Ezt a technológiát akarják alkalmazni a világon! Ennek a technológiának a megismertetésében nagy szerepet vállalhat mindenki! De mi is az a Skyway? A Sky Way húrvasut egy teljesen új felépítésű felszíni közlekedési rendszer, amelyben a forgalom 8-10 m magasan speciálisan elkészített és előfeszített síneken történik. Négy technológiát fejlesztettek ki. Nagy sebességű Városi Teher szerelvények modelljét. Új magaslati kiránduló eszköz….

Folytatás

  • Ez a tájékoztató oldal NEM a cég hivatalos weboldala, a cég hivatalos oldalát itt találod meg